5.18.2016

EuroBLECH 2016 Trendleri Akıllı üretim / “Endüstri 4.0-Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  

 



EuroBLECH 2016 Trendleri
Akıllı üretim / “Endüstri 4.0

25-29 Ekim 2016 tarihleri arasında Almanya Hannover fuar EuroBLECH 2016 için organizatör firma Mack Brooks Exhibitions İstanbul CVK Hotelde 17 mayıs 2016 Salı günü basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Hannover  Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel
Fuar Müdürü Evelyn Warwick ve Halkla Iliskiler ve Pazarlama Müdürü Melanie Kaufmann katıldı.

Otomatizasyon ve dijitalizasyon, Maliyetten tasarruf, esneklik ve daha yüksek kalite, Hibrit yapıların islenmesi ve hafif Tasarım gibi yeni trendlerin olduğu akıllı üretim endüstri 4.0 fuara ilgiyi artırıyor.
EuroBLECH Hannover  Fairs Turkey Genel Müdürü Alexander Kühnel Mack Brooks Exhibitions uluslararası faaliyetler düzenleyen özel bir isletme olduğunu, sac levha isleme, ray teknolojisi, havaalanı ekipmanı trafik yönetimi, baglama ve sabitleme teknolojisi, ince ve uzmanlık gerektiren kimyasallar, oluklu ve karton üretimi, kagıt, film ve folyo dönüstürme, baskı ve ambalajlama gibi sektörlerde ticari fuarlar
düzenlediği bilgileri verdi.

EuroBlech, Fastener Fair, inter airport, ICE / CCE, Blechevents, Chemspec, SIFER, Railtex, Exporail, InPrint, PSE. Markalarla
Almanya, Ingiltere, Fransa, Italya, Amerika, Hindistan, Çin, Brezilya, Meksika, Singapur, Türkiye, Tayland.ülkelerin pazar olduğunu söyledi.

Fuar Müdürü Evelyn Warwick ve Halkla Iliskiler ve Pazarlama Müdürü Melanie Kaufmann dönüşümlü fuar hakkında bilgileri paylaştılar.
“EuroBLECH; fuar alanı, katılımcı ve ziyaretçi sayısı bakımından dünyanın bir numaralı sac levha isleme fuarıdır. 2014 yılı itibarı ile 86.500 m² (net) fuar alanı. 38 ülkeden 1.573 katılımcı 105 ülkeden 59.618 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.” EuroBLECH 2016 hakkında ise “katılımcıları ile  Mevcut rezervasyon durumu
(Mayıs 2016 itibarıyla durum) 89,000 m2 fuar alanı (net) 40 ülkeden 1.600 katılımcı”yer aldığını belirttiler.

Organizatör hakkında; EuroBLECH, sac levha isleme teknolojisi zincirinin tamamını kapsıyor, Çok sayıda yenilik ilk defa daha genis bir kitleye sunuluyor. EuroBLECH global düzeyde is ve bilgi alısverisi için önemli bir platformdur EuroBLECH sac levha isleme sektörünün dünya çapındaki ekonomik durumunu yansıtır. EuroBLECH sac levha islemede teknolojik gelismeler bakımından trendlerin nabzını tutan bir etkinliktir. EuroBLECH 2016 dünyanın en büyük fuar alanı olan, Hannover, Almanya'da yer alan Deutsche Messe'nin sekiz salonunu kapsar Salonlar sac levha isleme teknoloji zincirini yansıtacak sekilde tahsis edilmistir.” Şeklinde organizasyon özelliklerini söylediler.
Fuara katılımız ilk on sıralaması ise Almanya, Italya, Çin, Türkiye, Hollanda, Isviçre, İspanya, Avusturya, Tayvan ve Ingiltere geliyor.
Alman katılımcılar: 44% Uluslararası katılımcılar: 56% teşkil ediyor.

Türkiye'nin katılımcı firmaları Mevcut durum: 98 Türk katılımcı ile Türkiye su anda dördüncü en büyük katılımcı ülke durumunda (2014'te 84 olan
katılımcı sayısı bugüne kadar sürekli büyüme gösterdi) şekkinde Türkiye’yi değerlendiler.

Fuar Müdürü Evelyn Warwick ve Halkla Iliskiler ve Pazarlama Müdürü Melanie Kaufmann EuroBLECH'i Sirket sahipleri, tesis ve kalite müdürleri, tasarımcılar, satın almacılar ve üretim uzmanları dahil olmak üzere sac levha isleme isiyle ugrasan tüm aktörler, Kobilerdeki tüm yönetim düzeyleri ve büyük kurumlar, Sektör, ticaret, hizmet ve AR-GE ilgilileri ziyaret ettiklerini vurguladılar.

Ziyaret açısından Ülkeleri değelendirirken sıralama ise (EuroBLECH 2014: 59.618 kişi ziyaretçi) Almanya, Hollanda, Avusturya, Isviçre, Italya / Polonya / Isveç, Türkiye, Ispanya /Çek Cumhuriyeti, Ingiltere, Belçika ve Amerika son sırada yer alıyor.

Makine mühendisligi, Sac levha ürünleri, bilesenleri ve düzenekleri Çelik ve alüminyum, Konstrüksiyonu Otomotiv sektörü ve Tedarikçileri, Elektrik mühendisligi, uygulamalar Isıtma / havalandırma / İklimlendirme, Yenilenebilir enerji Konstrüksiyonu, Elektronik sektörü, Haddehaneler, Demir ve çelik üretimi, Paslanmaz metal üretimi, Hassas cihaz mühendisligi,, optik bilimi, Tıp teknolojisi, Ambalaj, Havacılık, Gemi yapımı sektör Ziyaretçilerin ilgileneceği bir fuar olduğunu hatırlattılar.

 EuroBLECH 2016 Trendleri Akıllı üretim / “Endüstri 4.0” ile Otomatizasyon ve dijitalizasyon, Maliyetten tasarruf, esneklik ve daha yüksek kalite, Hibrit yapıların islenmesi ve hafif tasarım şeklinde son yeni trendlerin altını bir kere daha çizdiler.

 Son olarakda Gazeteciler için elverisli bir çalısma alanı ve Her sey dahil seyahat paketlerin Mevcut olduğunu bildirdiler.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder