8.20.2015

Maslak uniq Xtrem Aventures açıldı-Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  

 


TAM GÜVENLİ MACERA PARKINDA ADRENALİN
19 Ağustos 2015 Çarşamba günü Xtrem Aventures  resmi olarak açıldı. Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği açılışda iş ve turizm dünyası Xtrem Aventures’te biraraya geldi
Dünyaca ünlü macera parkları ve yüksek ip parkurlarıyla kısa sürede maceraseverlerin gözdesi olan Xtrem Aventures iş ve turizm dünyasını ağırladı.
Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Arjantin, Çin, Avustralya, Fransa, Kolombiya, Rusya, Tayland, Hollanda gibi 14 farklı ülkeden sonra 83. Lokasyonun olarak UNIQ İstanbul’da Haziran ayında açılan Xtrem Aventures’te dün düzenlenen lansmanda  iş ve turizm dünyası bir araya geldi.
 Törende konuşan Xtrem Aventures Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Biber, “Uniq İstanbul, bir kültür, sanat ve yaşam merkezi. Xtrem Aventures de ailelerin çocuklarıyla birlikte doğanın içinde çok güzel zaman geçirebilecekleri, birlikte eğlenebilecekleri bir mekan oldu” dedi.
 Törene Xtrem Aventures CEO’su Raphael Jamgotchian da katıldı. İlk olarak Fransa’da Xtrem Aventures’in temellerini atan Jamgotchian, "Dünya çapında Xtrem Aventures ismiyle şimdiye kadar 83 proje yaptık. Bu Türkiye'deki ilk projemiz ama son olmayacak. Bursa, Ankara, İzmir gibi şehirlere de gitmeyi düşünüyoruz. Türkiye çapında da projeler gerçekleştirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.
Xtrem Aventures Türkiye Genel Müdürü Kamil Çakın da parkurlar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Konuşmaların ardından katılımcılar, emniyet kemerlerini takarak yüksek ip parkurlarını deneyimlediler.
 Maslak’ta Uniq İstanbul’da 8 bin metrekarelik orman alan içerisinde bulunan Xtrem Aventures, Türkiye’nin 4-8 yaş gurubuna özel, koruyucu ağ ile çevrilmiş ilk yüksek ip parkuruna sahip. 8 yaş üstü ve yetişkinler için zorluk derecelerine göre 3 yüksek ip parkuru ve zip-line'lar, her yaş grubuna özel heyecanlar sunuyor. 8000 metrekarelik orman alan içerisinde bulunan Xtrem Aventures’de “Emniyet Kemerli Yüksek İp Parkurları” ile ağaçların arasında, doğayı ve kendi sınırlarını keşfetmenin tadını çıkaran ziyaretçiler;  “Ağaç Tepesi Parkurları” ile yeşillikler arasında kurulan ahşap köprüler üzerinde, doğal ortamında gözlemler yapabiliyorlar. Xtrem Aventures’in adrenalini en tepede yaşamak isteyenlerin gözdesi olacak diğer parkurları ise, yerden 10 metre yüksekte emniyet kemeri kullanmadan geçilmesi gereken ağlar ile heyecanınızı doruk noktaya taşıyor.

Yeni Zelanda'da bulunan ve Yüzüklerin Efendisi filminin de çekildiği eşsiz güzellikteki  “Hobbit Köyü” ilk kez Xtrem Aventures’de çocuklarla buluşuyor. Ağaç evlerden köprülere, halatlardan macera dolu yollara kadar dev bir oyun alanı ile köyde bulunan 3 Hobbit evinde, çocuklar için birbirinden farklı sürprizler var.
“Yerden göğe kadar eğlence” konsepti ile ziyaretçilerine kapılarını açan Xtrem Aventures; tüm macera ve  adrenalin tutkunlarını pazartesi günü hariç haftanın altı günü UNIQ İstanbul’a bekliyor.


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder