9.25.2013

"Yatırımın geleceği: TradeAll"-Yılmaz Parlar

BASIN TOPLANTILARI  

"Yatırımın geleceği: TradeAll"


TradeAll ile yurtdışı piyasalar tek platformda parmaklarınızın ucunda!

Ak Yatırım, yeni ürünü "TradeAll" ile, dünyanın önemli finans merkezlerine ve uluslararası yatırım araçlarına tek platform üzerinden erişim sağlayarak, küresel düzeyde yatırım yapma fırsatı sunuyor.



Ak Yatırım, teknolojik gelişmelerin de etkisiyle hızla küreselleşen finansal piyasaları, Türkiye’de yatırımcıların ayağına getiriyor. Ak Yatırım'ın elektronik işlem platformu TradeAll ile, yatırımcılar uluslararası piyasalarda işlem yapabilecekler.



“Yatırımcılara 'yatırımın geleceğini' bugünden sunuyoruz“

Ak Yatırım’ın yeni ürünü "TradeAll" un basın toplantısında; günümüzde, hızla gelişen bilgi ve haberleşme teknolojileri ile yatırım dünyasında sınırların kalktığına işaret eden Ak Yatırım Genel Müdürü Attila Penbeci, "Dünyanın en önemli finans merkezlerindeki gelişmeler ve piyasaların durumu, dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye'deki yatırımcılar tarafından da eş zamanlı olarak izlenebiliyor. Küresel gelişmeleri yakından izleyen yatırımcılarımız, artık işlemlerini de küresel ölçekte yapmak ve daha çok sayıda uluslararası yatırım aracına ulaşmak istiyorlar" dedi.


Penbeci, Ak Yatırım olarak, Türkiye’deki yatırımcıların bu taleplerini teknolojik gelişmeler ile harmanlayarak, uluslararası yatırım araçlarının alınıp, satılabildiği (multi-asset) bir global işlem platformu olan “TradeAll"u geliştirdiklerini ifade ederek, yatırımcılara 'yatırımın geleceğini' bugünden sunuyoruz." dedi.


TradeAll platformuna masaüstü ve tablet bilgisayarlar ya da akıllı telefonlar üzerinden ulaşılabileceğini kaydeden Penbeci; “Yatırımcıların hesap oluşturma işlemlerine başlamak için, TradeAll (www.tradeall.com) internet sitesine girip, başvuru formunu doldurmaları yeterli olacak. Ak Yatırım’da TradeAll hesabı açtıktan sonra, uluslararası yatırım araçlarına erişim sağlayabilecekler. TradeAll kullanıcıları aynı zamanda tradeall.com web sitesinden, yatırım araçları ve piyasa gelişmelerine ilişkin bilgi alabilecekler. Yatırımcılar TradeAll ile Forex, Futures, Hisse Senedi ve CFD işlemlerini tek bir platform üzerinden hızlı, güvenli ve kesintisiz olarak yapabilecek, emirlerini piyasalara doğrudan iletebilecek ve FX teminat hesaplarına 5/24 para transferi gerçekleştirebilecekler” dedi.


Ak Yatırım Hakkında:
Ak Yatırım, müşterilerine Kurumsal Satış ve Trading, Araştırma, Kurumsal Finansman ve Uluslarararası Piyasalar alanlarında hizmet veren bir aracı kurumdur. Türkiye Sermaye Piyasalarına yatırım yapmak isteyen yabancı kurumsal yatırımcılara aracılık hizmeti vermenin yanısıra Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler, ve uluslararası piyasalar hakkında yayınladığı araştırma raporları ve periyodik bültenlerle yatırımcılara servis sunan Ak Yatırım ayrıca halka arz, şirket birleşme ve satın alma işlemleri, özelleştirme danışmanlığı, tahvil ve bono ihracı, finansal danışmanlık alanlarında da hizmet vermektedir. Ak Yatırım, TradeAll ürünü ile yatırımcılara uluslararası sermaye piyasası araçlarına erişim sağlamayı amaçlamaktadır. Ak Yatırım bir Akbank iştirakidir.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder