7.19.2013

İSİAD“7 Tepeden 7 Kıtaya Başarı Ödülleri-Yılmaz Parlar

BASIN TOPLANTILARI  


7 Tepeden 7 Kıtaya Başarı Ödülleri”

Sahiplerini Buldu




İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği üyelerinin oylarıyla belirlenen ''7 Tepeden 7 Kıtaya İSİAD Başarı Ödülleri'' İstanbul Grand Cevahir Hotel’de düzenlenen ödül töreniyle sahiplerini buldu.






TUSKON ve MARİFED bünyesinde faaliyet gösteren İstanbul Sanayici ve İş Adamları Derneği, İstanbul Grand Cevahir Hotel’de bir iftar yemeği düzenledi. İftar yemeği sonrasında düzenlenen "7 Tepe'den 7 Kıta'ya Başarı Ödülleri" töreninde politikadan sanata, iş dünyasından spora kadar birçok alanda ödüller sahiplerini buldu.

Ödül töreni öncesinde konuşan İSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Özbekli, İSİAD’ın İstanbul dünya ticareti için bir can damarı olduğunu söyleyerek, 700’e yakın iş adamına hizmet verdiklerini hatırlattı. Yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Özbekli, “İSİAD olarak eğitimden iletişime, ticari işbirliklerinden sosyal yardımlaşmalara çok çeşitli hizmetler veriyoruz. Dünyanın dört bir tarafına gidiyor, çeşitli sektörlerde platformlar oluşturuyor, ciddi ticari yatırımlara destek sağlıyor, köprü vazifesi görüyoruz. Bu hizmetlerin giderek artması ve başarıya ulaşması için, daha geniş kitlelere yayılmamız için; siz üyelerimizden de talepkar olmanızı istiyoruz” dedi.

Yılın İş Adamı Seçilen ve başarı öyküsünü anlatan film gösterisi ile izleyenleri etkileyerek büyük alkış toplayan Erdem Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeynel Abiden Erdem ise “İSİAD’ın başlangıcından bugüne kadar bu hizmetin içindeki varlığımı hissettirdiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi. İSİAD üyelerine tavsiyelerde bulunan Zeynel Abidin Erdem, “Türkiye’yi seven, demokrasiye sahip çıkan insanlar olarak bayrağımızı, toprağımızı ve milletimizi yalnız bırakmayalım, birlik olalım, birlikten rahmet ayrılıktan zahmet doğar” diyerek konuşmasını bitirdi.

Yılın Yerel Yöneticisi seçilen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ise; İSİAD üyeleri içinde Beyoğlu’ndan çok sayıda esnafın olduğunu hatırlatarak, Beyoğlu’nun sadece İstanbul’un değil, Türkiye’nin ve hatta dünyanın önemli ticaret merkezlerinden biri olduğunun altını çizdi.

Sunuculuğunu Ertem Şener’in yaptığı ödül töreninde İSİAD’a üye 700'e yakın sanayici ve iş adamının oylarıyla belirlenen Yılın Sporcusu dalında Galatasaray'ın başarılı futbolcusu Dieder Drogba, Yılın CEO'su dalında AVEA CEO’su Erkan Akdemir, Yılın diplomatı Fas Krallığı İstanbul Başkonsolosu Mohammed Sbih ve Yılın Medyacısı Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros seçildi.

İSİAD üyesi birçok firmanın da çeşitli kategorilerde ödül aldığı gecede; Eğitime Katkı ödüllerini Ünal Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Meydancı ile Seymen Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öztürk, Yılın Girişimcisi ödülü ASE Asya Afrika SKY Express Yönetim Kurulu Başkanı Sermet Çetin, Yılın İhracatçısı ödüllerini Giovane Gentile Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şenoğlu ile Efe Cam Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Eldem, Yılın Kobisi ödüllerini Kama Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kaleciklioğlu ve Uğur Aydınlatma Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Telli alırken, Yılın Vefa Ödülü Rıza Adıgüzel ve Yahya Erdem’e verildi.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder