7.26.2013

Fatburger, Türkiye’deki ilk restoranını İstanbul’da açtı-Yılmaz Parlar

BASIN TOPLANTILARI  

Amerika’nın dünyaca ünlü hamburger zinciri, Tünel Meydanı’nda

Fatburger, Türkiye’deki ilk restoranını İstanbul’da açtı






Hollywood’la özdeşleşmiş hamburger markası Fatburger’in Türkiye’deki ilk restoranı, İstanbul’da açıldı. Sevilen fast-food markası, franchise ortağı Universal Food Company (UFC) tarafından İstanbul’a getirildi. UFC Türkiye, önümüzdeki 1 yıllık dönemde Türkiye’de ise 10 yeni restoranı hizmete açmayı planlıyor

 



Hollywood’la özdeşleşmiş hamburger markası Fatburger’in ilk restoranı, Türkiye’nin yiyecek-içecek sektörünün kalbinin attığı İstanbul’da hizmete girdi. Sevilen fast-food markası, Türkiye’ye, franchise ortağı Universal Food Company (UFC) tarafından getirildi.

Taksim’deki Tünel meydanında bulunan restoran, Fatburger’in Türkiye’deki ilk restoranı olma özelliğini taşıyor. Firma, hizmet vermeye başlayan bu restoranıyla, markasıyla özdeşleşmiş olan “daha da lezzetli” konseptini Türkiye’deki hamburger tutkunlarıyla buluşturuyor.





Türkiye’ye 10 yeni restoran

Yaklaşık 28 ülkede faaliyet gösteren Fatburger restoranlarının neredeyse yarısı Amerika dışında hizmet veriyor. Kısa süre önce Lahor ve Dubai’deki restoranlarını hizmete açan Fatburger, gelecek aylarda da Abu Dabi’de hamburger severlerle buluşacak. Sektöründe küresel bir oyuncu konumunda olan Fatburger, dünya çapındaki restoran ağını Orta Doğu, Avrupa, Asya ve Afrika gibi bölgelerde 300 yeni restoranla genişletmeye devam edecek. UFC Türkiye, önümüzdeki 1 yıllık dönemde Türkiye’de ise 10 yeni restoranı hizmete açmayı planlıyor.

Fatburger CEO’su Andy Wiederhorn, “Türkiye’nin bölgesinde lider bir oyuncu olma potansiyeli, bizi Fatburger’in klasik lezzetlerini bu ülkeye taşımaya ikna etti” diyerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünyaca tanınan bir markayız ve doğal olarak da, küresel rekabetin ve uluslararası piyasanın aktörlerinden biri durumundayız. Bu süreçte Türkiye’deki misafirlerimize de hizmet etmekten keyif duyacağız”

UFC Türkiye Genel Müdürü Rami Zok ise, “Eşsiz Fatburger deneyimini, istikrarlı ve büyüyen bir ekonomiye sahip olan Türkiye’ye getirmekten gurur duyuyoruz” dedi. Zok, “Diğer birçok şirket gibi, bizi de Türkiye’ye yatırım yapmaya çeken en önemli neden ülkedeki ve özellikle konaklama ve yeme içme sektöründeki yüksek ve istikrarlı büyüme potansiyeli oldu. Gelecek yıllarda İstanbul ve diğer bölgelerde de Fatburger restoranları açarak ağımızı genişletmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

En büyük ve lezzetli hamburgerin adresi

Fatburger, yaklaşık 60 yıldır misafirlerine en büyük ve enfes hamburgeri sunuyor. Nefis hamburger ekmeğinin arasında, Fatburger’in tadına doyum olmaz hamburger köftesi, relish sos ve hardal gibi birbirinden lezzetli malzemeler kullanılarak hazırlanan Fatburger ürünleri arasında Chicken Sandviç, Veggieburger, BBQ Fatburger ve Mantarlı Swiss Fatburger gibi seçenekler bulunuyor. Fatburger ürünleri çeşitli boylarda misafirlere sunuluyor.

Hamburger denince ilk akla gelen markalardan biri olan Fatburger’in misafirlerine sunduğu en büyük avantaj ise, kişiye özel burger imkanı. Fatburger keyfini yaşamak isteyenler, kendi burgerlerini diledikleri malzemelerle oluşturabiliyor.

Sınırsız içecek keyfi

Fatburger restoranlarının hamburger tutkunlarına sunduğu bir diğer avantaj ise, yemek süresince ücretsiz içecek yenileme olanağı. Fatburger misafirleri, satın aldıkları içeceği yemekleri süresince ücretsiz olarak tekrar tekrar yenileyebiliyor. Böylece Fatburger’de hiç kimsenin bardağı boş kalmıyor.

Daha fazla bilgi ve Fatburger’e daha yakından bakmak için:
www.fatburger.com

 

Fatburger hakkında:

Hollywood’un gözdesi Amerikan fast-food zinciri Fatburger, her misafirinin kendi damak zevkine özel olarak hazırlanan, büyük ve lezzetli burgerler sunan “fast casual” tipi restoranlarıyla hizmet vermektedir. Fatburger’in sıra dışı kalitesi ve lezzeti, neredeyse 60 yıldır, aralarında birçok üst düzey star ve sporcunun da bulunduğu sevenlerini kendisine bağlıyor. Restoranlarındaki çağdaş tasarım ve ambiyansının yanı sıra ev yapımı, gourmet ve kişiye özel burgerlerin hazırlanmasında gösterdiği titizlikle Fatburger, 1952’den bu yana misafirlerine eşsiz bir lezzet deneyimi sunuyor.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder