10.22.2018

DİJİTAL ŞEHİRCİLİK ZİRVESİ 2018-YILMAZ PARLAR


BASIN TOPLANTILARI  

 


DİJİTAL ŞEHİRCİLİK ZİRVESİ 2018

Şehirlerde dijital dönüşüm ve sürdürülebilir şehir politikalarının tartışılacağı Dijital Şehircilik Zirvesinde 2018  Bakanlar, Öncü Başkanlar ve İş Dünyası buluşuyor.


Yenilikçi bakış açısıyla ekonominin geleceği için önemli konuları gündemine alan ve bu konuları gerçekleştirdiği etkinliklerle hayata geçiren Turkuvaz Grubu bünyesinde Forbes ve Para  dergileri ile Takvim Gazetesi ortaklığında düzenlenen Dijital Şehircilik Zirvesi, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda 25 Ekim 2018’de gerçekleşecek.


 ‘Dijital Şehircilik Zirvesi 2018’, Türkiye'nin dijital dönüşüm süreci içinde büyük öneme sahip geleceğin şehirleri ile ilgili farkındalığı güçlendirerek, vizyon ve doğru stratejilerin oluşturulmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor. Zirve bunun için kamuyu, yerel yönetimleri, emlak geliştiricileri, teknolojiyi yaratanları ve konunun uzmanlarını bir araya getiriyor.


T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Dr. Ömer Fatih Sayan’ın katılacağı Dijital Şehircilik Zirvesi’nde, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay dijital şehircilikte başarı ve dönüşüm hikâyelerini anlatacak. Zirve’de ulaştırma, konut, telekomünikasyon, teknoloji ve ödeme sistemleri gibi farklı sektörlerden temsilciler, dijital şehircilik çalışmaları konusunda bilgi paylaşımında bulunacak.


İş dünyasından ve farklı belediyelerin üst yönetiminden 500’ü aşkın davetlinin katılımının beklendiği Zirve’ye, dijital dönemden geçerken trafik, enerji, güvenlik ve alt yapı gibi konularda nasıl çözümler üretildiği ve önerileri de konuşulacak. Dijital Şehircilik Zirvesi 2018’de global örneklerden yola çıkılarak, gelecek projelerdeki hedefler için projeksiyonlar da yapılacak.


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder