6.02.2016

Sleek MakeUP, Gratis ile Türkiye’ye Geliyor-Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  

 


Sleek MakeUP, Gratis ile Türkiye’ye Geliyor
Dünyaca ünlü ve Türkiye’de merakla beklenen İngiliz renkli kozmetik markası Sleek MakeUP, Haziran ayında Gratis mağazalarında satışa çıkıyor. Modaya öncülük eden inovatif ürünleri ile dikkat çeken Sleek MakeUP, dünya çapında güzellik profesyonellerinden tam not alan ikonik marka olarak biliniyor

Dünya markalarını Türk tüketicisi ile buluşturan Gratis, ünlü İngiliz Sleek MakeUP markasını da Haziran ayında Türkiye’de satışa sunacak. Far ve kontür paletleri ile öne çıkan renkli kozmetik markası Sleek MakeUP, profesyonel kaliteye sahip ürün gamı ile makyaj tercihlerini değiştirme konusunda iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Sleek MakeUP, gerek makyaja yeni başlayanlar gerekse makyaj profesyonellerine hitap eden her ihtiyaca yönelik geniş portföyü ile dikkat çekiyor. Moda öncüsü ve inovatif ürünleri ile ikonik bir marka olma başarısını elde eden Sleek MakeUP, 20 yıldır dünyanın dört bir yanındaki podyumlarda sunulan en yeni ve çekici güzellik trendlerinden ilham alıyor.
Özellikle far paletleri ve likit ruj serilerindeki kalıcılığı ve yüksek pigmentasyonu ile adından çokça söz ettiren Sleek MakeUP, hiçbir zaman tarzını kaybetmeyen klasik ve rağbet gören tonları da modayı yakından takip eden parlak renkleri de geniş ürün gamı içerisinde sunuyor.
Türkiye’de yalnızca Gratis mağazalarında satışa sunulacak olan Sleek MakeUP ürünleri arasındaki Cream Contour paletleri, i-Divine far paletleri, Matte Me likit ruj serisi ve aydınlatıcı paletler dünya çapında en çok satan ürünler olarak dikkat çekiyor.
En çok satan Sleek MakeUP ürünleri şöyle;
Sleek MakeUP
Cream Contour

Sleek MakeUP, yeni nesil şekillendiriciler arasında yer alan krem kontür paletleri ile makyaj profesyonellerinden tam not aldı. Sleek MakeUP Cream Contour paletleri, yüksek elmacık kemikleri, yumuşak bir çene hattı yaratmak ya da ince bir burun şekillendirmek için İki vurgulayıcı ve dört kapatıcı ton içeriyor. Açık ve orta tonlarında 2 ayrı seçenek içeren Sleek MakeUP krem kontür paletlerinde her tonun vurgulama, gölgeleme, kapatma ve ışıltı verme gibi ayrı özelliği bulunuyor.
Sleek MakeUP Cream Contour satış fiyatı: 59,90 TL


Sleek MakeUP  i-Divine Far Paleti
Sleek MakeUP’ın efsanevi i-Divine palet koleksiyonundan olan A New Day, dünya çapında en çok satan Sleek MakeUP ürünlerinden biri oldu. Yüksek pigmentli, kırışma karşıtı, kalıcı ve mineral tabanlı 12 tondan oluşan bu ürün, her kadının gündüz kalıcı makyaj isteyeceği gerçeğinden yola çıkarak özel formüller ile tasarlandı.
Gündüz makyajı için tasarlanan A New Day i-Divine Palet, gündüz saatlerinde pürüzsüz gözlere sahip olma garantisi veriyor.  Doğal renkler, hafif altın tonlar ve sıcak şeftali renklerinde gölgeler, her gün şık ve stil sahibi olmak için mükemmel görünüm sağlıyor. İ-Divine far paletlerinin A New Day far paleti haricinde 7 farklı renk seçeneği bulunuyor.
Sleek MakeUP i – Divine A New Day far paleti satış fiyatı: 49,90 TL
Sleek MakeUP Matte Me Likit Ruj
Sleek MakeUP’ın simgeleşmiş Matte Me likit rujları bulaşmayı engelleyen kremsi formülü ve dağılmayan yapısı ile dikkat çekiyor.

Sleek MakeUP Matte Me likit ruj satış fiyatı: 29,90 TL
 Sleek MakeUP Aydınlatıcı Palet - Solstice
Tüm cilt tonları için uygun olan Sleek MakeUP Solstice çok yönlü yüz ve vücut aydınlatıcı paleti içerisinde 1’i kremsi, 3’ü ipeksi ışıltı tozu olmak üzere 4 farklı tonda aydınlatıcı bulunuyor. Yüksek pigmentli metalik bir dokunuş sağlayan Sleek MakeUP Solstice aydınlatıcı palet; elmacık kemikleri üzerine, üst dudak çizgisine, gözlerin iç köşelerine, burun kemeri üzerine ve içerden gelen muhteşem bir parıltı oluşturmak için dekolteye uygulanabilir.
Sleek MakeUP Solstice aydınlatıcı palet satış fiyatı: 54,90 TL

Gratis Hakkında
Gratis, Nisan 2009’da SEDES Holding bünyesinde kuruldu. Gratis, 60 ilde 339 mağazasıyla, müşterilerinin sağlık ve yaşam kalitesini arttırmak için ihtiyaç duyabileceği ürün ve hizmetleri sunarak, renkli kozmetik, cilt bakım ve kişisel bakım alanları dâhil 12 kategoride geniş bir ürün yelpazesi ile hizmet vermektedir. Renkli kozmetikten bebek bakımına, temizlik ve hijyenden atıştırmalığa kadar birbirinden farklı ürünlerde kolay ulaşılabilir, hızlı ve rahat alışveriş imkânı sunan Gratis’te şu an yaklaşık bin tanesi kendi markalarına ait olmak üzere 8 binden fazla ürün müşterilere sunulmaktadır.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder