6.18.2016

Rolls-Royce Dawn lansman--Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  

 





LÜKSÜN YENİ TANIMI ROLLS-ROYCE DAWN


2016 YılıTasarım Ödüllü Rolls-Royce Dawn zirve markaların lüks tanımını değiştirdi.

Rolls-Royce Motor Cars Esma Sultan'da Basın toplantısı düzenleyerek Rolls-Royce Dawn’ın lansmanını gerçekleştirdi. 
Basın toplantısına Motor Cars´ın Bölge Satış Müdürü Robert Barnes, Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Marka Müdürü Hilal Aysal, Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Artuğ Aysal katıldı.
Dawn, Wraith, Ghost, Ghost Extended Wheelbase, Phantom, Phantom Extended Wheelbase, Phantom Drophead Coupé and Phantom Coupe gibi sekiz farklı modeli bulunan, Rolls-Royce Motor Cars’ın Bölge Satış Müdürü Robert Barnes basın toplantısında yaptığı konuşmada “Bu ödüllü üstü açık coupe, cazibeli lüksün, stilin ve güzelliğin somut bir örneğidir. Onu kısa bir zaman içinde rahatlatıcı bir gün batımının keyfinin çıkarken Istanbul’da ve Akdeniz’in muazzam bir güzelliğe sahip sahil yollarında görmek için artık sabırsızlanıyoruz”dedi. 
Rolls-Royce Motor Cars Istanbul, kişiye özel ısmarlama hizmetide sunacak özelleştirme unsurları ihtiva eden Son yılda satılan  Rolls-Royce otomobillerinin yüzde 90 üstünde kişiye özel ısmarlama hizmeti vermektedir. 
Gün doğumu anlamına gelen Dawn lansmanında Rolls-Royce Motor Cars İstanbul  Artuğ Aysal   ifadelerini kullanırken; Rolls-Royce Motor Cars´ın Bölge Satış Müdürü Robert Barnes, “Bu ödüllü üstü açık coupé, cazibeli lüksün, stilin ve güzelliğin somut bir örneğidir. Onu kısa bir zaman içinde rahatlatıcı bir gün batımının keyfinin çıkarken Istanbul’da ve Akdeniz’in muazzam bir güzelliğe sahip sahil yollarındagörmek için artık sabırsızlanıyoruz”
Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Artuğ Aysal “Bir otomobili kişiselleştirmek için neredeyse sınırsız fırsatlar sunan Ismarlama programı, müşterilerimize oldukça duygusal bir satın alma sebebi sunuyor. Aslında otomobil sahibinin istek ve hayallerini gerçekleştirmek için çalışmak bizim için oldukça değerli ve tatminkar bir şey. Markanın herşeyi özel. Tasarımı, üretimi, özellikleriyle kullanıcısını da fazlasıyla özel kılıyor. Herşeyi özel olan markamızın sunumu da kişiye özel oluyor. Bütün dünyada her satış noktası Özel Ismarlama Programı ile, satın alacağınız modeli kişiselleştirmeniz mümkün. Yani size özel bir otomobil yaratıyorsunuz.”dedi

1 milyon Euro değerindeki Rolls-Royce Dawn’da stepne ve kriko yok. Lastik patlama  durumunda performans kaybetmeksizin 160 km yol gidebiliyorsunuz.

Ultra modern lüks, dört koltuklu süper lüks üstü açık muhteşem tasarımlı inovatif dekorlu Rolls-Royce Dawn’un tente tavanı sihirbaz hüneri gibi 50 km/h hıza kadar 24 saniye içinde elektrikli olarak açılıp, kapatılabiliyor. Açıldığında Dawn’ı dünyanın üstü açık en sessiz arabası yapan çok katmanlı, açılır kapanır panoramalı veya sade renk kumaş bir tavana sahip, Rolls-Royce Motor ürün gamından süper performansıyla büyüleyen   

Başka özellikler 6.6 litrelik, çift turbolu V12 motor; 570 HP güç ve 780 Nm tork üretmesi,   Fabrika verilerine göre 0-100 km/h hızlanmasını 5.1 saniyede tamamlayan Rolls-Royce Dawn’un maksimum hızıysa 250 km/h. 



Kişisel sahipliğin yanı sıra standart ve ekonomik araç seçeneklerin dışında lüks araç kiralama seçeneklerini sunmak isteyecek rent a car firmalarında gözdesi olacak Rolls-Royce Dawn Türkiye otomotiv yatırımcılarınada ilham vereceği umudundayız.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder