11.16.2013

Bağcılar belediye-48 çifti evlendirdi-266 Metre yükseklikte Sapphire“de Evet” dediler-Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  


“Marmaray’dan gelin-damat geçti”


266 Metre yükseklikte “Evet” dediler







Bağcılar Belediyesi’nin “sosyal ve kültürel” belediyecilik anlayışıyla her yıl yapılan“Toplu Düğün Şöleni”nde 48 çift dünya evine girdi. Marmaray Kazlıçeşmeİstasyonu’ndan Üsküdar’a geçen çiftler nostaljik araçlarla İstanbul’u turu yaparakİstanbul Sapphire’e geldiler. Buradaki nikah töreninde iki çift 266 metre yüksekliğindeki Sapphire’deki nikah töreninde “Evet” diyerek dünya evine girdi.









Bağcılar Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği “Toplu Düğün Şöleni’ bu yıl da renkli görüntülere sahne oldu. Nişanlı olup da maddi imkansızlıktan dolayı evlenemeyen 48 çift ilk olarak saat 11.00’de asrın projesi olan Marmaray’ın Kazlıçeşme’deki istasyonuna geldi. Kazlıçeşme İstasyonu’ndaki vagonlara binen çiftler boğazın derin sularından Maramaray ile geçtikleri sırada büyük bir heyecan yaşadılar. Hayatları boyunca unutamayacakları bir an yaşadıklarını belirten gelin ve damatların mutlulukları ve heyecanı görülmeye değerdi.



Marmaray’laİstanbul’un tarihi ve kültürel zenginliklerine ev sahipliği yapan Üsküdar’a geçen çiftleri burada başka bir sürpriz bekliyordu. Çiftler, saat 13.00’de de kendilerini Üsküdar sahilinde bekleyen “Nostaljik Arabalara” bindiler. Üsküdar sahilinden hareket eden çiftler Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nden geçerken hayranlıklaİstanbul Boğazı’nın manzarasını izlediler. Nostaljik Arabalarla süren şehir turu İstanbul’un en yüksek binası olan Sapphire’e kadar devam etti. Sapphire’de gökyüzünden İstanbul manzarasını izleyen çiftler toplu halde hatıra fotoğrafıçektirdiler.









“BAŞKAN ÇAĞIRICI 55. KATTA İKİ ÇİFTİN NİKAHINI KIYDI”


Sapphire’nin 55.katındaki nikah töreninde şahitliklerini AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz ile hayırsever işadamı Kazım Ertaş’ın yaptığı Sevilay Küçükşabanoğlu ile Mehmet Şanverdi’nin nikahınıBağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı kıydı.

Yine Başkan Çağırıcı’nın kıydığı ikinci nikah olan Yasemin Köseoğlu ile Osman Çetin’in şahitliğini de Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Ramazan Karaoğlan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Kıratlıile iş kadını Arzu Özer Ozma yaptı.


“EN AZ ÜÇ EVLAT BEKLİYORUZ”


Nikah sırasında kısa bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı,Bağcılar Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini belirterek, “Bugün burada mutluluğa, birlikteliğe ve güzelliğe adım atıyoruz. Allah devletimize ve milletimize hayırlı evlatlar yetiştirmelerini nasip etsin. Devletlerin ve milletlerin yükselmesi neslin devamı ile mümkün oluyor. Bu milletin neslinin devamı için en az üç evlat bekliyoruz. Hayırlı olduktan sonra üç çocuğa da dört çocuğa da bakılır.” diye konuştu. Sosyal sorumluluk projelerini hayata geçirdiklerini ifade eden Çağırıcı, Toplu Düğün Şölenlerinde bu nihakın 800. nikah olduğunu söyledi.


Başkan Çağırıcı, nikah defterinin imzalandığıkalemi damada, evlilik cüzdanını da geline verdi.


İsmet Öztürk ise İstanbul’un en yüksek binasında hayırlı bir hizmete şahitlik ettiklerini belirterek, “Bu yıl 18’sini gerçekleştirdik. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” diye konuştu. Öztürk, Başkan Çağırıcı’nın isteği üzerine evlilik cüzdanını geline verdi.


“FETTAH CAN MÜZİK ZİYAFETİ VERECEK”


Bağcılar Belediyesi’nin düzenlediği sürprizlerle dolu “Düğün Şöleni” akşam programıyla devam edecek. Gelin ve damatlar kendilerini bekleyen sürpriz programların hazırlandığı Bağcılar Olimpik Salonu’na geçecekler. Ünlü şarkıcı Fettah Can akşam programında çiftlere ve salonu dolduran davetlilere müzik ziyafeti verecek.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder