9.05.2013

BRAAS ÇATI SİSTEMLERİ VE UNICEF-YILMAZ PARLAR

BASIN TOPLANTILARI  

BRAAS ÇATI SİSTEMLERİ  VE UNICEF

“Okul Öncesi Eğitiminin Güçlendirilmesi” Projesi

Braas Çatı Sistemleri, UNICEF’ in “Erken Çocuk Gelişimi – Okul Öncesi Eğitim” projesine verdiği desteği 4 Eylül 2013 tarihinde düzenleyeceği basın organizasyonuyla açıklıyor.

Dünyanın en büyük kiremit ve çatı çözümleri üreticisi konumundaki Braas Çatı Sistemleri, yurt çapındaki çözüm ortakları ile birlikte Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu Türkiye Milli Komitesi–UNICEF’ in “Okul Öncesi Eğitiminin Güçlendirilmesi” sosyal sorumluluk projesine katkıda bulundu. 

Kurumsal sosyal sorumluluk bilinci ile kurulduğu günden bu yana eğitim, spor ve çevre alanlarında çeşitli projelere destek veren Braas Çatı Sistemleri, çözüm ortakları ile birlikte Birleşmiş Milletler tarafından dünya çocuklarını korumak ve yaşam koşullarını iyileştirmek amacıyla kurulan UNICEF’ in T.C. Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü projeye katkı sağladı.

Okul Öncesi Eğitimin Güçlendirilmesi

UNICEF’in çocukların gelişimi açısından hayati önem taşıyan okul öncesi eğitime yönelik olarak geliştirdiği “Okul Öncesi Eğitiminin Güçlendirilmesi” projesi, Türkiye’ de 3-5 yaş arası çocukların anaokuluna devamını amaçlıyor.

UNICEF, proje kapsamında, pilot uygulama olarak belirlenen 10 ilde (Adana, Ağrı, Ankara, Diyarbakır, Erzurum, Hatay, İzmir, Mersin, Şanlıurfa ve Van) okul öncesi eğitimi destekleyerek, bir yıl içinde 20.000 çocuğa ulaşmayı hedefliyor. Projede, söz konusu illerde çocukların okul öncesi eğitimden yararlanabilmesi için sağlık, temizlik, okul kıyafeti, kırtasiye, sabah kahvaltısı gibi temel ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanıyor. 

İstanbul Point Otel’de düzenlenecek olan basın toplantısı, UNICEF Türkiye Milli Komitesi Başkanı Talat Halman, UNICEF Türkiye Milli Komitesi Genel Müdürü Alanor Olalı, UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi Tayfun Talipoğlu ve Braas Çatı Sistemleri Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Daniş Navaro’ nun katılımıyla gerçekleşecek.

Braas Çatı Sistemleri Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Daniş Navaro:
“Bir kurum olarak insan ve çevrenin ayrıcalıklı değerinin farkındayız. Bu çerçevede, eğitime, spora ve çevreye verdiğimiz desteği sürdürülebilir kılmak hedefiyle, bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk projesine imza attık. Bu projelerden en yenisi, çözüm ortaklarımızla birlikte destekleme kararı aldığımız, çocuk gelişiminde kritik öneme sahip 3-5 yaş arası eğitime vurgu yapan UNICEF’in “Okul Öncesi Eğitiminin Güçlendirilmesi” projesidir. Çeşitli nedenlerle bu eğitimden faydalanamayan çocukların hak ettikleri eğitime kavuşabilmeleri gayesiyle oluşturulmuş bu projeye destek veriyor olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” 
Braas Çatı Sistemleri Hakkında
Merkezi Almanya’da bulunan dünyanın en büyük kiremit ve çatı sistemleri üreticisi Monier Grup, 40 ülkede 120’ den fazla üretim tesisi ve yaklaşık 9.000 çalışanı ile sektöründe pazar lideri olarak faaliyet gösteriyor. 

Türkiye’de Braas markası ile 1998’den beri üretim gerçekleştiren firmanın 36.000 m2 alan üzerine kurulu Gebze tesisleri; tam otomasyonlu uygulama teknolojisi ile dünyanın en büyük kiremit üretim fabrikalarından biri olma özelliğine sahip.

Tasarım ürünleri ile yepyeni bir çatı sistemi anlayışını hayata geçiren Braas; geniş ürün yelpazesinin yanı sıra danışmanlık ve mühendislik hizmetlerini de en yüksek kalite ile müşterilerine sunuyor.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder