5.15.2013

ÜSTELİK KART AİDATI YOK, BOL BOL BONUS VAR-YILMAZ PARLAR

ÜSTELİK KART AİDATI YOK, BOL BOL BONUS VARPegasus Hava Yolları ve ING Bank iş birliği yaparak Türkiye’de ilk uygulanan “Pegasus Plus Kart”ı çıkarttılar. Yapılan uçuş veya alışverişlerde puan kazandıran kartın en önemli özelliği herkesin şikayetci olduğu kart üye aidatının olmaması sloganları ise “Kart aidatı yok, bol bol bonus var”

14 mayıs 2013 tarihli İstanbul Swiss Hotelde gerçekleşen tanıtım basın toplantısına Pegasus Hava Yolları adına Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk ING Bank adına ING Bank Bireysel Bankacılık Pazarlama & Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu katıldı.

TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı ve Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay toplantıyı izlediler.
Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk, “ING Bank ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği ile Pegasus Plus programını daha da genişlettik. Böylelikle üyelerimiz, uçuşlar ile birlikte yaptıkları alışverişlerinden de puan kazanabilecekler.” Kartın en önemli özelliğinin altını çizerken benzerlerinden fark yaratarak tüm kart sahiplerin şikayetci olduğu yıllık kart aidatı olmamasını vurguladı.Türkiye’de ilk uygulanan ING Pegasus Plus Kart Uçuş Puan kazandırırken, bonus da kazandırdığını dile getirdi.

Gazetecilerin sorduğu sorular üzerine; beş yıllık bir anlaşma olan Pegasus kart ile HSBC Advantage Kredi kartı ortaklığıyla ilgili soruya açıklama getirerek "Pegasus havuzunda biriken eski puanlar yeni karta taşınabilecek hakları baki. Ayrıca O kart olmasa da o puanlar duruyor. Herkes Pegasus puan olarak bu puanlarını kullanabiliyor. Biriken puanlar Pegasus havuzunda baki" Misafirlerden gelen istek üzerine birçok bankayla görüşmelerini bir çok bankayla sürdürerek marka dinamiği itibariyle ING Bank tercih ettiklerini ifade etti.

ING Bank Bireysel Bankacılık Pazarlama & Özel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu, “Türkiye'de orta sınıf büyümekte ve tüketim alışkanlıkları değişmektedir. Kredi kartı kullanım oranları ve biçimleri de değişmiştir. Türkiye kredi kartı kullanımında birçok gelişmiş ülkeyi geride bırakmıştır.” Pegasus Hava Yolları ile ING Bank arasında yaptıkları 3 yıl süreli anlaşma ile kendi kazançlarınıda dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Cenk Tabakoğlu, "Yapmış olduğumuz İşbirliği ile öncelikli hedefimiz, misafirlerin uçuş kartlarından yüksek puan kazanım beklentileri, aidat ödemesiz kart ve uçmayı kolaylaştıran avantajlar sunmaktır. Harcamalardan yüzde 1 oranında puan kazandıracak ve kart aidatı olmayacak. Bu kart ile 300 bin yeni müşteri kazanmayı hedefliyoruz. Kredi kartı tarafında ING Bank olarak, kredi kartı portföyünün yüzde 30 kadar büyütmeyi hedefliyoruz." Şeklinde ifade etti.

Genel Müdürü Pınar Abay, “Tasarruf konusu bizim için son derece önemli bankacılık hizmeti verirken müşterilerimizin tasarruf sağlamsını ürünler sunmaktayız. Ürünlerimizi konvansiyonel bankacılık yapısının dışında beslemekteyiz. Tüketici bankayla çalışırken, bankayla çalışmasından tasarruf etsin, kart alırken tasarruf etsin. Fatura öderken tasarruf etsin istiyoruz. O nedenle tüketicilerden bu kartta kart ücreti almıyoruz şu anda 326 şubesimiz mevcut. Teknolojiye yatırım yapmak suretiyle arak, düşük maliyetli bankacılık yaparak aslında, tüketiciye ulaşıyoruz. Bu ortaklık bizim için önemli. İş yapış ruhu olarak Pegasus, bize çok yakın" dedi. Abay, otomatik ödeme talimatıyla, 2012 yılında müşterilerinin 3.5 milyon TL'lik faturalarını da ödediklerini bildirdi.
ING Pegasus Plus Kart’a başvurmak için PGS boşluk TCKN yazarak 2205’e göndermek yeterli olacaktır.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder