5.13.2013

A+A 2013. İş Güvenliği ve Sağlığı-(Basi)-Yılmaz Parlar


A+A 2013. İş Güvenliği ve Sağlığı

A+A 2013 Fuarı’nın Partner Ülkesi olarak Türkiye seçildi

İş Güvenliği ve Sağlığı Federal Çalışma Birliği (Basi)

A+A 2013: Sektöründe dünyanın lider fuarı start aldı – Katılımcı başvuruları sürüyor!

 


Partner ülke Türkiye gelecek vadeden bir pazar hakkında bilgi verecek

 

Düsseldorf şehrinde düzenlenecek A+A 2013 start aldı. İşyerinde güvenlik ve sağlık konularında dünyanın lider uluslararası ihtisas fuarı (5 – 8 Kasım 2013) için katılımcı başvuruları tüm hızıyla devam ediyor. Başvurular hızlı ve sorunsuz olarak internet üzerinden yapılabiliyor: http://www.AplusA.de/1330. Kişisel korunma önlemleri, işyerinde güvenlik, afetlerden korunma ekipmanları ve işyerinde sağlık konularının fuar salonlarına dağılımı Aralık 2012 itibariyle kesinleşmiş olacak.

 


A+A etkinliğinin ikinci ayağını – İhtisas Fuarı ile birlikte – yine geleneksel 33. A+A Kongresi oluşturuyor. İş Güvenliği ve Sağlığı Federal Çalışma Birliği (Basi) tarafından organize edilen uluslararası kongre Almanya’da işyeri güvenliğinin sağlanmasına ve sağlık koşullarının iyileştirilmesine yönelik en önemli etkinliği oluşturuyor. Kongrede ağırlıklı olarak “Güvenlik, Sağlık, Ergonomi” konuları ele alınıyor. Kongre programına dahil olan ve yoğun ilgi gören Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO) Konferansı ise A+A Kongresi’nin ülkelerüstü niteliği açısından belirleyici bir örnek niteliği taşıyor. ILO Konferansı 2013 yılında da yine koruyucu önlemler alanındaki en yeni küresel eğilimlerin ele alınacağı bir diyalog ve enformasyon platformu oluşturacak.

 


A+A Kongresi’nde yapılacak sunumların konusu sektörel uzmanların önerileri doğrultusunda belirlendi. Tebliğler Haziran – Ekim 2012 tarihleri arasında gönderilebilecek. Bu konuda http://basi.de adresinden ayrıntılı bilgi temin edilebilecek.

 

A+A 2013 Fuarı’nın Partner Ülkesi olarak Türkiye seçildi. Çalışan nüfus oranının yüksek olması ve son yıllarda ortalamanın üzerinde bir ekonomik gelişme kaydedilmiş bulunması nedeniyle Türkiye koruyucu ekipman üreticileri için de çok cazip bir pazar haline gelmiş bulunuyor. Messe Düsseldorf Genel Müdürü Joachim Schäfer partnerlik ilişkisinin beraberinde getireceği çeşitli ortak faaliyetler için sabırsızlandığını ve büyük memnuniyet duyduğunu ifade ediyor: “İşyeri güvenliği alanında önde gelen meslek birliklerinin ve kurumların katılımıyla gerçekleşecek olan Türk-Alman diyaloğu sayesinde sosyo-politik çerçeve koşulları ve pazar olanakları hakkında karşılıklı fikir ve deneyim alışverişi yapma olanağı yaratılmış olacak. Siyaset ve ekonomi çevrelerinden gelecek üst düzeyli ziyaretçileri ve elbette Türk katılımcı firmalarını ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.”

 

Türkiye’nin en önemli ihracat pazarını Almanya oluşturuyor. Türkiye’nin ithalatında ise Almanya, Rusya’dan hemen sonra, en önemli dış ticaret ortağı konumunda bulunuyor.

 

2011 yılında 54 ülkeden 1.600 katılımcı ve 60.100 ihtisas ziyaretçisiyle yine fuar tarihinin en başarılı sonuçlarını elde etmiş olan A+A işyerinde güvenlik ve sağlık alanında dünyanın en büyük ihtisas fuarı olmasının yanısıra bu alanda Avrupa’nın da en büyük enformasyon ve tartışma forumunu oluşturuyor. Fuar her iki yılda bir Düsseldorf şehrinde düzenleniyor. A+A etkinliğinin programında İhtisas Fuarı ve İhtisas Kongresi’nin yanısıra çeşitli forumlar, temalı parklar ve özel gösteriler de yer alıyor: Güvenlik+Sağlık Buluşma Noktası, Workplace Design Parkı, İşletmelerde Yangından ve Afetten Korunma Parkı, İnovasyon Parkı veya A+A Moda Gösterisi

 

Daha ayrıntılı bilgi http://www.AplusA.de adresinden temin edilebilir.

 

A+A 2013, 5 – 8 Kasım 2013 tarihleri arasında Düsseldorf şehrinde düzenlenecek.

 

 

Messe Düsseldorf GmbH

Pressereferat A+A 2013

Martin-Ulf Koch/ Larissa Browa

Tel. +49(0)-211-45 60-444/ -549

FAX +49(0)-211-45 60-8548

Email. KochM@messe-duesseldorf.de

BrowaL@messe-duesseldorf.de


 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder