4.04.2013

RAVENSBURGER YENİ ÜRÜNÜ TÜRK SANAT ESERLERİ PUZZLE SERİSİNİ TANITTI-YILMAZ PARLAR


RAVENSBURGER YENİ ÜRÜNÜ

TÜRK SANAT ESERLERİ PUZZLE SERİSİNİ TANITTI

 


Adore Oyuncak’ın distribütörlüğünü yaptığı, Alman puzzle şirketi Ravensburger yepyeni koleksiyonunu 2 Nisan Salı günü Sub Hotel’de tanıttı. Ünlü ressam Hamit Görele ve Türkiye’nin başarılı fotoğraf sanatçılarından İzzet Keribar’ın eserlerinden oluşan Türk Sanat Eserleri puzzle koleksiyonu ilk kez basın mensuplarının karşısına çıktı.

Türkiye’de yerelleşmeye önem veren ve bunun ilk adımı olarak Osmanlı Klasikleri puzzle serisini çıkaran, Dünya’nın en büyük puzzle firması Ravensburger, bu seride yakaladığı başarıyı yeni koleksiyonuna da taşımakta iddialı.

Bu amaçla yola çıkan Ravensburger Türkiye’nin önemli sanatçılarından ressam Hamit Görele ve başarılı fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar’ın eserlerinden oluşan Türk Sanat Eserleri koleksiyonu ile puzzle severlerin karşısına çıkıyor.

Adore Oyuncak Genel Müdürü Esin Yürür’ün ev sahipliğinde gerçekleşen basın kahvaltısında fotoğraf sanatçısı İzzet Keribar ve ressam Hamit Görele’nin oğlu Mustafa Görele, puzzle haline gelen eserleri değerlendirdiler.

Adore Oyuncak Genel Müdürü Esin Yürür “Ravensburger’in en yeni serisi olan Türk Sanat Eserleri koleksiyonunu bugün basın mensupları ile tanıştırdık. Bu bizim için heyecan verici bir olay. Ayrıca belirtmek isterim ki Ravensburger ileriki yıllarda farklı sanat dallarına ait motiflerle koleksiyonu genişletmeyi hedefliyor.” dedi.

 

Adore Oyuncak Hakkında:

Adore Oyuncak 1996'dan bu yana çocukları ve içindeki çocuğu hiç kaybetmeyenleri dünyanın en ünlü eğitici ve eğlenceli oyuncaklarıyla buluşturuyor. LEGO ve Ravensburger’in Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan Adore Oyuncak 2002 yılında dünyanın en büyük model maket markası Revell, 2005 yılında aksiyon figürü pazarının en önemli üreticilerinden Bandai ile distribütörlük anlaşması yaparak Harumika, Ben 10, Pokemon, Keytweens, Star Friends, PopPixie gibi popüler markaları çocuklarla buluşturdu.  2011 ortalarında ise Epoch ile anlaşarak Sylvanian Families ürünlerinin distribütörlüğünü yapmaya başladı. 2012 yılında Rainbow ile distribütörlük anlaşması yapan Adore Oyuncak bünyesine katmış olduğu Winx Club markası ile kız oyuncakları kategorisinde de önemli bir paya sahip oldu.  Çocukların gelişimine ve güvenliğine hassasiyetle yaklaşan Adore Oyuncak’ın bünyesinde bulunan tüm ürünler AB oyuncak standardı 88/378/EEC direktifine ve AB uyum yasaları çerçevesinde yayımlanan Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı Oyuncak Yönetmeliği’ne uygun olarak ithal edilmektedir ve CE uygunluğuna sahiptir. Adore Oyuncak yapı oyuncakları, kutu oyunları, puzzle'lar, maketler, aksiyon figürleri, oyuncak bebek ve oyun setleri segmentlerinde faaliyet göstermeye devam ediyor.

 

yilmazparlar@yahoo.com

 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder