4.04.2013

Doğa Koleji’nin t-MBA Zirvesi 6. Yılında-Yılmaz Parlar


Doğa Koleji’nin t-MBA Zirvesi 6. Yılında


 

Geleceğin girişimcileri Dünyanın en büyük markaları ve liderleri ile buluşuyor


 



Doğa Koleji Anadolu Liseleri’nin özgün eğitim modeli t-MBA (MBA for teenagers) kapsamında her sene düzenlenen t-MBA Zirvesi’nin 6. sı, bu yıl 2 Nisan 2013 tarihinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek. Açılış konuşmasını FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin’in yapacağı zirveye, Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, ING Bank Türkiye Genel Müdürü Pınar Abay, Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cem Gülan, Bilfen Okulları Kurucusu Osman Öztürk, Doğa Koleji t-MBA mezunu Sehergül Çalış ve iş dünyasından birçok önemli isim katılacak.

 

Lise düzeyine indirgenmiş bir üniversite MBA modeli olarak, sadece Doğa Koleji Anadolu Liseleri’nde uygulanan ve Uluslararası Akreditasyon Merkezi EdExcel tarafından onaylanan t-MBA, Türkiye’de uluslararası akreditasyona sahip tek k-12 eğitim modeli. t-MBA (MBA for teenagers) kapsamında her yıl Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen ‘t-MBA Zirvesi’ bu yıl 6. yılında.

 

1-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘t-MBA Zirve Haftası’ Türkiye’nin ve Dünyanın en büyük markaları, dünyaca tanınmış liderler, yurtdışından üniversiteler, Sivil Toplum Kuruluşları ve şirketlerin katılımıyla tam bir şenliğe dönüşüyor. Haftanın en önemli etkinliği olan t-MBA Zirvesi’nin bu yılki açılış konuşmasını, FİBA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Türkiye’nin en büyük amfi sınıfında yaparak, binlerce öğrenci ve önemli katılımcıyla tecrübelerini paylaşacak. Ayrıca zirvede Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Türkiye Özel Okullar Birliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cem Gülan, Bilfen Okulları Kurucusu Osman Öztürk, Doğa Koleji t-MBA mezunu Sehergül Çalış ve iş dünyasından birçok önemli isim de konuşmacı olarak yer alacak.

 


Zirve haftası, yurtdışından gelen t-MBA Organizasyonu üyelerinin, t-MBA Project World 2013’ü kazanan öğrencilerin katılacağı, t-MBA Community Day ile başlayacak. Öğrenciler tarafından hazırlanan girişimcilik projeleri, profesyonel jüri üyeleri tarafından değerlendirilerek, ödüllendirilecek. Bu organizasyon için Almanya, Bulgaristan, Peru, Rusya’daki okullardan gelen öğretmen ve öğrenciler, t-MBA öğretmenleri ve öğrenci meclisleri tarafından çeşitli t-MBA eğitimleri alacaklar. t-MBA öğrencileri, t-MBA Zirve Haftası boyunca, yabancı üniversitelerin ve dünya markalarının çeşitli alanlardaki sertifikalı eğitim ve workshoplarına katılacaklar. Ayrıca “Choose Your Career” gününde yerli ve yabancı onlarca üniversiteyle bir araya gelerek kariyerlerine yön verecekler.

 

yilmazparlar@yahoo.com


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder