1.11.2013

Türkiye GRI 2013, 8-9 Ocak’ta İstanbul'da gerçekleşti.-Yılmaz Parlar

Türkiye GRI 2013, 8-9 Ocak’ta İstanbul'da gerçekleşti.

Türkiye gayrimenkul sektörünün 200’ün üzerinde üst düzey yöneticisi Türkiye GRI 2013’te biraraya geldi.  Türkiye GRI 2013, 8-9 Ocak’ta İstanbul'da gerçekleşti.

 

1998 yılından beri üst düzey gayrimenkul yöneticilerini dünyanın dört bir yanında bir araya getiren Global Real Estate Institute, 8-9 Ocak 2013’te Türkiye’deki 5. toplantısını gerçeklesti.

Türkiye GRI oturum konuları arasında gayrimenkul pazarına genel bakışın dışında perakende, konut ve alışveriş merkezlerine yönelik konular da yer aldı
GRI konferanslarının formatında prezentasyon ve konuşmacı yok. Oturumlar herkesin aktif katılımıyla gerçekleşti.
Bu da tüm katılımcıların fikir alışverişi yapmasına, katılımcıları tanımasına fırsat verdi.   

Türkiye GRI 2013’e katılan Türkiye’nin önde gelen yatırımcı, geliştirici, finansör şirketlerinden bazıları şöyle   Aareal Bank AG, Istanbul Representative Office, Aerium Turkey, Amstar Global, Bio Istanbul, Blackstone, CapitalStone Holding, Ece Türkiye Proje Yönetimi, Eriapartners Real Estate Investment, Forum Turkey Fund, Halk  Real Estate Investment Trust, Les partenaires Ottomans, Metro Cash & Carry Turkey, Motel One Development GmbH, Mubadala Pramerica Real Estate Investors, Tishman Speyer, Turkmall Real Estate.

GRI, dünyanın birçok bölgesinde faaliyet gösteren, gayrimenkul yatırımcı, geliştirici ve finansörlerinin küresel bir kulübü. GRI, dünyanın değişik ülkelerinde düzenli olarak oturumlar ve konferanslar düzenliyor.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder