8.09.2012

İstanbul’un 588 mahallesinde iftar sofrası kuruldu-Yılmaz Parlar Haberi




İstanbul’un 588 mahallesinde iftar sofrası kuruldu
Bağcılar Belediyesi’nin Fatih Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına katılan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, mahalle iftarlarının “Paylaş ki kardeş olasın” sloganıyla başlatıldığını ve İstanbul’da 588 farklı noktada iftar sofrası kurulduğunu söyledi.

Bağcılar Belediyesi’nin her akşam farklı bir mahallede kurduğu gönül sofraları devam ediyor. Fatih Mahallesi’nde kurulan gönül sofrasına AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu katıldı. Babuşcu yaptığı kısa konuşmada, “Sizlerle bu bereket dolu sofrada bulunmaktan mutluluk duydum” dedi.
“Paylaşırsak kardeşiz” diyen Babuşcu, Ramazan ayı boyunca İstanbul’un 588 farklı noktasında iftar sofrasının kurulduğunu söyledi. “Paylaş ki kardeş olasın” sloganıyla çalışmaları başlattıklarını ifade eden Babuşcu, “Tüm İstanbul’a bu sloganımızı anlatmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da yaptığı konuşmada, “yıllardır karşı dairelerde oturup aynı mahallede yaşadığı halde aynı sofrada bir araya gelemeyen komşuları bu akşam aynı duygu ve aynı inancı paylaşarak güzel bir sofrada bir araya getirdik” dedi. Ramazan Çadırının yanı sıra mahallelerde kurulan gönül sofraları ve yurt dışı iftarları ile bu yıl 150 bin kişiyi iftar sofralarında buluşturmuş olacaklarını ifade eden Çağırıcı, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekti.
Fatih Mahallesi Pazar Caddesi’nde gerçekleştirilen programa Aziz Babuşcu’nun yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı İsmet Öztürk, İstanbul İL Emniyet Müdür Yardımcısı İzzet Kaptan ile yaklaşık 3 bin mahalleli katıldı.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder