4.07.2018

3. TOS+H Expo Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı-Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  

 


İş Güvenliği -Sağlığa Yoğun ilgi

6 ila 9 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul 3. TOS+H Expo Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarına, Yoğun ilgi. 

Şu ana kadar, aralarında sektörün lider kuruluşlarının yanı sıra yeni katılımcıların da yer aldığı çok sayıda firma fuara katılmak üzere başvuruda bulundu. 

Haliç Kongre Merkezi Fuar Alanı neredeyse tamamen dolmuş bulunuyor. 

Messe Düsseldorf Türkiye Temsilcisi ve tezulaş fuar danışmanlık hizmetleri ltd. şti.
Demet Tezulaş ile Glasstec 2018 Fuarı basın toplantısında yaptığımız söyleşide göre aldığımız bilgilere göre;

Messe Düsseldorf GmbH ve yerel iş ortağı Tezulaş Fuar tarafından organize edilen 3.Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı (TOS+H Expo), T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından organize edilen 9. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ile eş zamanlı olarak gerçekleşecek. 

Fuarın başlama tarihinden yaklaşık iki ay önce 3. TOS+H Expo için ayrılan fuar alanı neredeyse tümüyle dolmuş bulunuyor. Şu ana kadar kiralanmış olan fuar alanı, fuar organizatörleri Messe Düsseldorf ve Tezulaş Fuar açısından sevindirici nitelik taşıyor: Nitekim daha şimdiden 2.000 metrekarenin üzerinde sergi alanı dolmuş ve sadece birkaç boş stand alanı kalmış bulunuyor. 


Belçika, Çin, Almanya, Fransa, İngiltere, Hindistan, Kore, Malezya, Tayvan ve Türkiye’den kesin olarak katılacaklarını bildirmiş olan 60’ı aşkın firmanın arasında kişisel koruyucu donanım üreten Demir Kundura, İşmont Tekstil, MFA ve Yakupoğlu YDS gibi Türk firmalarının yanı sıra 3M, Ansell Healthcare, Draeger ve Uvex gibi sektörün lider uluslararası kuruluşları da yer alıyor. 


Messe Düsseldorf İş Güvenliği ve Sağlığı Bölümü Küresel Başkanı Birgit Horn, Düsseldorf’ta düzenlenen A+A, Kişisel Korunma, İşyeri Güvenliği ve Sağlığı Uluslararası Fuarı’nın çatısı altında Singapur, Hindistan, Çin, Japonya ve Türkiye gibi yerel pazarlarda Messe Düsseldorf tarafından iş güvenliği ve sağlığı konularında organize edilmekte olan uluslararası etkinliklere dikkat çekerek, şu yorumu yapıyor: „Kaydedilen bu olumlu gelişmeler sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada insana ne denli değer verildiğini ortaya koyuyor. TOS+H Fuarı ilk kez düzenlendiği 2014 yılından bu yana gelişerek, katılımcı firmaların uzmanlarla fikir alışverişi olanağı bulduğu ve gerek Türkiye’de gerekse komşu ülkelerde iş güvenliğine çok büyük katkı sağlayan bir sektörel platform haline geldi. “


6 ila 9 Mayıs 2018 tarihleri arasında Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek olan TOS+H Expo Fuarı’nda da, Düsseldorf’ta düzenlenen A+A Fuarı’nın nomenklatürü ile uyumlu olarak, kişisel korunma önlemleri, iş sağlığı ve iş güvenliği konularındaki yenilikler tanıtılacak. İş dünyasında hakim olan dijitalleşme süreci ve demografik değişimler fuara katılan firmaların uyum sağlamalarını gerektiren yeni koşullar yaratıyor. Katılımcı firmalar TOS+H Expo Fuarı’nda bu gelişmelere uyum sağlamak için geliştirmiş oldukları yeni çözümleri ve ürünleri tanıtacaklar. Türk İş Güvenliği ve Sağlığı Fuarı, 2014 ve 2016 yıllarında olduğu gibi yine eş zamanlı olarak aynı mekanda, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek IX. Uluslararası İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ile desteklenecek. Bu etkinlik T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (CSGB) tarafından organize ediliyor. 


Türkiye, 20 milyonu aşkın sigortalı çalışanıyla kişisel koruyucu donanımlar açısından büyük bir uygulama potansiyeline sahip olarak geçen yıllar içinde koruyucu donanım için cazip bir pazar haline gelmiş bulunuyor.


yilmazparlar@yahoo.com



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder