12.11.2017

BASIN TOPLANTILARI-1

BASIN TOPLANTILARI

  • Basın davetiKariyet.net14 Aralık 2017, 09:30-
    Kariyer.net Genel Müdürü Fatih Uysal’ın katılımıyla 2017 yılı istihdam piyasası değerlendirmesi ve 2018 yılı istihdam piyasası öngörüleri paylaşılacak. 
  • Basın davetiBizBizze Derneği12 Aralık 2017, 19:30Moda Teras -
    BizBizze olarak; öğrenerek büyümek, daha çok kadınla bir araya gelmek, birlikten güç kazanmak, kazandırmak amacıyla yola çıktık. Bir yıldır, sizlerden aldığımız ilham ve destekle, kadınların sosyal ve ekonomik yaşama aktif ve eşit katılımı için çalıştık, çalışmaya devam ediyoruz. Şimdi daha geniş bir alanda, daha çok dostla cinsiyet eşitliği için çalışmak üzere adımımızı biraz daha öteye atıyoruz, BizBizze Derneği’ni kuruyoruz.
  • PanelAltınbaş Üniversitesi Aile Şirketleri Yönetimi12 Aralık 2017, 14:00Altınbaş Üniversitesi -Mahmutbey Yerleşkesi -
    Altınbaş Üniversitesi Aile Şirketleri Yönetimi ve Araştırma Merkezi’nin düzenlemiş olduğu Aİle şirketlerinin Türkiye ve  Dünya ekonomisindeki yeri ve önemi panelimize katılımınızdan onur duyacağız. Konuşmacılarımız : Arzuhan Doğan Yalçındağ, Fatoş Altınbaş Sarıgül, Nusret Altınbaş, Prof.Dr. Emre Alkin
  • Basın davetiHoneywell Türkiye12 Aralık 2017, 10:30Hilton İstanbul Bosphorus -
    Yenilikçi teknoloji çözümleri sunan Honeywell, en çok büyüme kaydettiği ülkelerden biri olan Türkiye’deki 25’inci yılını tamamladı. 1992’den bu yana Türkiye'nin en büyük sektörlerine hizmet veren Honeywell, rafineriler ve petro kimya tesislerine kontrol sistemleri sunarken sivil ve askeri havacılık kurumlarına ise donanım ve yazılım desteği veriliyor. Akıllı bina çözümleri, yangın ve güvenlik sistemleri, lojistik ve antrepo otomasyon çözümleri de kurumun diğer hizmetleri arasında yer alıyor. Honeywell Türkiye ve Orta Asya Başkanı Orhan Geniş’in katılımıyla düzenlenecek toplantıda markanın mevcut ve gelecek projeleri ile sunduğu teknolojileri anlatılacak. 
  • ZirveTÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi12 Aralık 2017, 09:30Inter Continental Hotel -
    Bu yıl 6’ıncısı düzenlenen TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi, “Yatırımcı İlişkilerini Yeniden Kodlamak-İvme Kazanma Zamanı” teması ile  12 Aralık 2017, Salı günü Inter Continental Hotel’de gerçekleşecek. TÜYİD Yönetim Kurulu Başkanı ve TAV Havalimanları Holding A.Ş Yatırımcı İlişkileri Direktörü Nursel İlgen’in ev sahipliğinde, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Başkanı Hakan Yurdakul, Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı- Türkiye Varlık Fonu Yönetimi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Himmet Karadağ’ın açılış konuşmalarını yapacağı Zirve’ye, yurt içinden ve yurt dışından birçok yatırımcı ilişkileri profesyoneli katılacak.
  • Basın davetiGoogle Türkiye12 Aralık 2017, 09:30-
    Google Türkiye, 2018’e günler kala yeni yılın yepyeni iş yapış trendlerini paylaşacak.
  • EtkinlikYapı Kredi Hackathon08 Aralık 2017, 19:00StartersHub Esentepe Mahallesi, Ecza Sokağı No:6 Şişli/İstanbul (Kanyon AVM’nin arka kapısının karşısı) -
    Türkiye’nin dijital bankası Yapı Kredi, finans dünyasında iz bırakacak fikirlerin hayata geçirilmesi amacıyla bu yıl ilk defa 8-10 Aralık 2017 tarihleri arasında bir Hackathon düzenliyor. Hayalindeki fintech ürününü geliştirmek isteyen herkesin faydalanabileceği code.yapıkredi programı kapsamında  gerçekleştirilecek Hackathon’da yarışmaya hak kazanan takımlar, 48 saat boyunca banka programlama arayüzlerini de kullanarak, fikirlerini demo ürün aşamasına getirmek için çalışacaklar.
  • FuarPlastEurasia Fuarı İstanbul 201706 Aralık 2017, 11:00TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece -
    Dünyanın ikinci, Avrasya’nın en büyük plastik fuarı PlastEurasia Fuarı İstanbul 2017, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin de katılımıyla bu yıl 27. kez kapılarını açıyor… Üretim kapasitesi ile Avrupa’nın ikinci, dünyanın altıncı sırasında konumlanan Türk plastik endüstrisi PlastEurasia Fuarı ile yerli ve yabancı sektör profesyonelini 06 Aralık-09 Aralık tarihleri arasında İstanbul’da ağırlamaya hazır…
  • Konferansİnovasyon ve Girişimcilik Haftası06 Aralık 2017, 10:00İstanbul Kongre Merkezi-Harbiye -
  • Basın davetiTürkiye'nin Gastronomi Turizmi Raporu06 Aralık 2017, 09:30Dedeman otel -
    Gastronomi Turizmi Derneği ve Xsights Araştırma’nın 6 aylık çalışmasıyla ortaya çıkarılan “Gastronomi Turistlerine Yönelik Araştırma Sonuçları” 6 Aralık Çarşamba günü İstanbul’da gerçekleştirilecek basın toplantısıyla açıklanacak. Türkiye’de ilk kez yapılan araştırma Gastronomi için Türkiye’ye gelen turistlerin ne kadar harcama yaptığı, gastronomi kültürünün ülke ekonomisine ne kadar katkı sağladığı gibi konularda önemli verilere ışık tutacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder