11.15.2016

DEV PRODÜKSİYON, DÜNYANIN EN ÇILGIN GÖSTERİSİ FUERZA BRUTA İSTANBUL’DA-YILMAZ PARLAR


BASIN TOPLANTILARI  

 


DEV PRODÜKSİYON, DÜNYANIN EN ÇILGIN GÖSTERİSİ
FUERZA BRUTA İSTANBUL’DA

Tüm dünyada milyonlarca izleyici ile buluşan dünyanın en çılgın gösterisi Fuerza Bruta Vakkorama ve Power Group ile İstanbul’a geldi.

İzleyicilerin 360 derece izleyebilecekleri bir sahne ve akıllara durgunluk veren görsel efektler ile muazzam bir illüzyon yaşatacak olan, sahne arkası olmayan tek Show Fuerza Bruta’nın Volkswagen Arena’da sahneleyeceği gösteriler için geri sayım başladı.

Sahne kurulumu yaklaşık 100 saat süren dev prodüksiyon Fuerza Bruta’nın İstanbullular ile buluşmasına çok az kaldı.

Sahnede 36 kişilik bir kadro ile gösteri gerçekleştirecek olan Fuerza Bruta için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Muhteşem gösteride kullanılacak tonlarca teknik malzeme 5 TIR ile İstanbul’a getirildi. Toplamda 154 kişilik prodüksiyon ekibiyle 4 gündür hazırlıkları devam eden show’da  kurulum sürecinin sonuna gelindi. Teknoloji ile sanatı bir arada sunacak olan Fuerza Bruta ile buluşmaya saatler kaldı.Büyük merak ve heyecanla beklenen Fuerza Bruta, 16- 27 Kasım tarihlerinde Volkswagen Arena’da sahne alacak.

Vakkorama ve Power Group’un ev sahipliği yaptığı Fuerza Bruta gösterisi seyirciler ile buluşmadan önce basınla buluştu. Özel 2 bölümün sergilendiği basın gösteriminde konuşan Vakko Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko:‘’Vakkorama ve Power Group olarak Fuerza Bruta gibi sıra dışı bir show’u Türkiye ile buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Vakkorama kurulduğu günden bu yana gençliğin nabzını tutan farklı ve yaratıcı projeleri Türk gençliğiyle buluşturan bir marka. Bundan 30 yıl önce düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri, söyleşiler, spor faaliyetleri ile sadece Türkiye’yi değil tüm dünyayı eşi benzeri olmayan bir mağazacılık konsepti ile tanıştırdı. Vakkorama ve Power FM ile yıllardır unutulmaz projelere imza attık, şimdi de Fuerza Bruta ile gençliğin nabzını tutmaya devam ediyoruz. 16 Kasım’dan 27 Kasım’a kadar devam edecek gösterilerin 7 seansının biletlerinin şimdiden tükenmesi mutluluk verici. Gençleri ve kendini genç hisseden herkesi bu olağanüstü gösteriye bekliyoruz.’’ dedi.

Teknoloji ile sanatın biraraya geldiği çılgın gösteri FUERZA BRUTA, izleyicilerin 360 dereceyle izleyebilecekleri bir sahne ve akıllara durgunluk veren görsel efektler ile muazzam bir illüzyon yaşatıyor. Sahne arkası olmayan tek Show olan Fuerza Bruta daseyirciler herşeyi olduğu gibi görüyor ve heyecana ortak oluyor. New York, Buenos Aires, Londra, Mexico, Pekin, Tel Aviv ve Miami'den sonra ilk kez İstanbullularla buluşuyor.

Seyirciyle zihinsel bir bütünlük kuran, ilham ve yaratıcılığın bir arada yaşandığı 70 dakikalık bu dev gösteri 10 farklı bölümden oluşuyor. Seyircilerin şovun büyüsüne kapılacağı yüksek adrenalin sunan, Fuerza Bruta tutkuyla yapılıyor ve %100 enerji ile sahneleniyor. İnsan vücudunun bambaşka duyu ve heyecanları da yayabileceği düşüncesini gösterebilmek fikri üstüne sahnelenen Show tamamen duyusal, lisanı tamamen kenarda bırakıyor. Dil engelini aşarak eşsiz bir deneyime dönüştürüyor. Seyircilerin başlarının üstünde yürüyormuş gibi görünen bir performansçının maddesel ve içgüdüsel sahne ritmi ve koşusuna tanıklık edeceğiniz ilk bölümün ardından, sihirli bir şekilde havada beliren yarı saydam havuzda, sanatçıların kayarak gerçekleştirdiği performanslar, teknolojinin en üst seviyede kullanıldığı ışık oyunları, hayal gördüren imgeler, müzik ve güçlü hareketler ile yüksek düzeyde yoğunluk ve izleyicilerin aktif katılımı ile yapılan bir kutlama ile gösteri dev bir şölen hissi yaratıyor.

Dev vantilatörlerin oluşturduğu rüzgar gücü ile hava kabarcıklarının boyut değiştirdiği ve oyuncuların sahnede havada süzülmelerini sağlayan teknolojilerle,  her şeyin mümkün olduğu hissini yaratacak gösteri, izleyicilere heyecan dolu yoğun duygular yaşatacak.Müzisyenler ve oyuncuların havada uçmasını sağlayan dev vinçler, özel efektler ve ışıklarla dolu büyük bir görsel şovun bir parçası olacak bu performans ile 5 duyunuz ile deneyimleyip hissedeceğiniz bir atmosfer sizi bekliyor.

İspanyolca’da “Ağzı açık bırakacak, Şaşırtıcı, Heyecan verici” anlamına gelen Fuerza Bruta, 10 yılda 29 ülke ve 54 şehirde, 5000’in üzerinde performans ile 5 milyon tarafından heyecanla izlendi. De La Guarda’nın dünyaca ünlü yaratıcılarından Arjantinli dahi Diqui James’in oluşturduğu sahne düzeni ile Latin Grammy Ödül Töreninde aday gösterilen bu nefes kesen dinamik gösteri, dev kadrosuyla İstanbul’da izleyicilere müzik, su, dans ve akrobasi ile örülü muhteşem bir show vadediyor.

Dünyanın en olağanüstü gösterisini İstanbul’a getirecek olan VAKKORAMA ve POWER GROUP; Fuerza Bruta gösterisinde tüm gençleri ve kendini genç hissedenleri "akılda kalıcı deneyimler" yaşamaya davet ediyor.Heyecan verici gösteri Fuerza Bruta’nın sınırlı sayıda biletleri Biletix’te!...

FUERZA BRUTA SEANSLARI
16 Kasım 21:00 BİLETLER TÜKENDİ
17 Kasım 21:00 BİLETLER TÜKENDİ
18 Kasım 15:00 SATIŞTA
18 Kasım 21:00 ZUBİZU ÖZEL GECESİ
19 Kasım 15:00 SATIŞTA
19 Kasım 18:00 SATIŞTA
19 Kasım 21:00 SATIŞTA
20 Kasım 15:00 SATIŞTA
20 Kasım 18:00 SATIŞTA
20 Kasım 21:00 BİLETLER TÜKENDİ
21 Kasım 21:00 BİLETLER TÜKENDİ
22 Kasım 21:00 BİLETLER TÜKENDİ
23 Kasım 21:00 BİLETLER TÜKENDİ
24 Kasım 21:00 BİLETLER TÜKENDİ
25 Kasım 21:00 SATIŞTA
26 Kasım 21:00 SATIŞTA
27 Kasım 19:00 SATIŞTA

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder