9.28.2016

P&G’ Prima- Prima Aktif Bebek tanıtım Basın toplantısı-Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  

 




 BAŞARININ SIRRI MASAL

Prima dinamik, çalışkan, başarılı toplumun temelinde çocukken anlatılan masalların etkisini yeni ürünleriyle birlikde dile getirdiler.
P&G’nin lider bebek bezi markası Prima yeni ürünü, Türkiye’de ilk ve tek olan emici kanal teknolojisine sahip Prima Aktif Bebek’i Esma Sulatan Yalısında 27 eylül 2016 Salı günü yaptığı basın toplantısında tanıtdı.
Toplantıya Prima Türkiye ve Kafkaslar Marka Müdür Yardımcısı Cansu Türkay, Tuba Ünsal ve Prima Uzman Kurulu Üyesi Psikolog Yeşim Çaylaklı katıldı.
Tanıtımda rol alan bebek ve annelerin katılımıyla gerçekleşen toplantı süresince bebeklerin ağlamaması dikkat çekti. Doğal olarak altlarının kuru kalmasından kaynaklandığını akla getirdi.
 “Bir varmış bir yokmuş” ile başlayan masallardan yola çıkarak oluşturdukları slogannın ilham kaynağına inildiğinde masaların insan karakterini şekillendirdiğini düşünüldüğünde, bu bağlamda Tuba Ünsal’da bir masalını okudu.
Prima Uzman Kurulu Üyesi Psikolog Yeşim Çaylaklı annenin yanı sıra babaların çocukların gelişmesinindeki önemine dikkat çekdi. Kişilik gelişiminin insanın yaşamı boyunca süregeldiğini kabul edilsede, eğitimciler çocukların gelecekte uyumlu ve başarılı olabilmeleri için en sağlıklı eğitim yollarının geliştirilmesi çabası içindedirler.  
Kişilik gelişmesi ve yapılanmasında temelin çocukluk döneminde atıldığı ve bunuda masal yoluyla gerçekleştiği uzmanlarca vurgulanmaktadır. Çocuklar masallar yoluyla dünyayı tanımaya başlar. Farklı dünyaları keşfederler soyut düşünerek, hayal güçleri gelişir,
Anne ve babaların çocuklarını yetiştirirken benimsedikleri rolleri çocuğunda içinde olduğu masal yoluyla aşılanması, başarılı, dinamik toplum için ön koşul.
Eğlendiren, düşündüren, olumlu masallar yararlı olabildiği gibi kötü örnek olabilecek, olumsuz kişilik içeren ve  korkutan masallardanda uzak kalmak gerekir.
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder