8.19.2014

All Energy Turkey 2014-Yılmaz Parlar


BASIN TOPLANTILARI  
All Energy Turkey 2014

24-25 Eylül 2014 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek üst düzey bir fuar ve kongre olan All Energy Turkey 2014’e ilişkin basın toplantısı 19 Ağustos 2014 tarihinde   Swissôtel The Bosphorus Istanbul’da gerçekleştirildi.


Informa Exhibitions ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısına Palmet İş Geliştirme ve Enerji Projeleri Direktörü/ Petrol Platformu Derneği (PETFORM) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Erdoğan Arkış, Akenerji Ticaret Genel Müdür Yardımcısı Selim Güven, Enerji Ticareti Derneği (ETD) Başkan Yardımcısı Mustafa Karahan, Borsa İstanbul Araştırma ve İş Geliştirme Bölüm Müdürü Dr. Murat Mazıbaş, EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante, Informa Exhibitions Başkan Yardımcısı Christina Sternitzke All Energy Turkey 2014’ü destekleyen kuruluşların temsilcileri olarak katıldılar.  


Enerji sektörünün en çok takip edilen enerji etkinliklerinden biri olan ve küresel enerji sektörüne genel bir bakış sunan All Energy Turkey 2014, bu yıl ağırlıkla “enerji ticareti ve satış” “enerji borsası ve piyasa üzerindeki etkileri”, “risk yönetimi” ve “fiyat tahminleri”  konularına odaklandılar.  


All Energy Turkey”de enerji ticareti piyasalarının en önemli kurumları ve otoriteleri 24-25 Eylül 2014 tarihinde İstanbul’da bir araya gelecek. Enerji Ticareti Derneği (ETD), Avrupa Enerji Ticareti Federasyonu (EFET), Türk Petrol Platformu Derneği (PETFORM) ve Türk Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) tarafından desteklenen “All Energy Turkey 2014”de enerji sektöründe toptan ticaret, satış ve pazarlama gibi konular tüm yönleri ile ele alınacak. All Energy Turkey”de Enerji Ticareti piyasalarında Türkiye’nin yeri, önemi, enerji ticaretinin operasyonel başlıkları, enerji sektöründeki yasal çerçeve, risk ve portföy yönetimi, piyasa düzenlemeleri, fiyatlar ve enerji toptan ticareti piyasasının dizayn edilmesi gibi konular tartışılacak. Oturumlar, Avrupa ve Türkiye’nin en önemli kurum ve kuruluşlarının ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Ayrıca; perakende ticarette satış ve rekabet konularında çeşitli atölye çalışmaları yapılacak.


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder