10.01.2013

Space Gayrimenkul bu yıl da Cityscape Global’de-Yılmaz Parlar

BASIN TOPLANTILARI  

Space Gayrimenkul bu yıl da Cityscape Global’de

Uluslararası gayrimenkul sektörünün en önemli fuarları arasında yer alan Cityscape Global’e katılan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul bu yıl da 8-10 Ekim tarihleri arasında Dubai’de gerçekleşecek fuarda yerini aldı.
İstanbul’un en gözde adreslerinde gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren Space Gayrimenkul, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da, dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından biri olan Cityscape Global’e katılıyor. Fuar bu yıl 8-10 Ekim tarihleri arasında Dubai’de düzenleniyor. Gayrimenkul sektörünün nabzını tutacak olan bu önemli organizasyonda Space Gayrimenkul, yabancı yatırımcılara Türkiye’nin seçkin gayrimenkullerini tanıtacak.


 
Space Gayrimenkul Kurucu Ortağı Filiz Çakmur, Cityscape Global’e katılımlarıyla ilgili olarak şunları söyledi: “Cityscape Global’e katılan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olarak, bu yıl da bu önemli organizasyonda yerimizi aldık. Yabancı yatırımcılar, Türkiye’ye, özellikle İstanbul’a büyük ilgi gösteriyorlar. Ancak Space olarak uzmanlığımızın lüks gayrimenkuller ve merkezi konumlu ticari mülkler olduğunu hatırlatarak, yurtdışından bu yönde gelecek talepleri karşılamak amacında olduğumuzu belirtmek isterim.”

Space Gayrimenkul, güvenilir ve profesyonel hizmet anlayışı ile sektörün lider şirketleri arasında yer alıyor. Alanında uzman, tecrübeli kadrosu ile, uzmanlık bölgesi olan İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında ve Etiler, Ulus, Nişantaşı, Galata ve İstinye gibi bölgelerde gayrimenkul danışmanlık hizmeti veriyor.

Space Gayrimenkul Geliştirme ve Danışmanlık A.Ş., 13 yılı aşan sektör tecrübesiyle, uzmanlık bölgesi olan İstanbul Boğazı’nın her iki yakasında gayrimenkul danışmanlık hizmeti vermektedir. Bebek ve Kandilli’deki  ofislerinde faaliyetlerini sürdüren Space Gayrimenkul, ağırlıklı olarak Boğaz hattına yoğunlaşmaktadır. Köşk, yalı ve daire nitelikli konutlar ile Nişantaşı, Ulus, Bebek, Kandilli ve Etiler gibi A ve A+ birçok merkezi lokasyonda, site ve rezidanslarda başarıyla faaliyet gösteren Space Gayrimenkul, ticari gayrimenkul konusunda da hizmet vermektedir. Kurucu ortaklar, Şeli Elvaşvili ve Filiz Çakmur, pazarlama ve tanıtım mecralarını Körfez Ülkeleri, Azerbaycan, Amerika ve Avrupa’ya da yönlendirerek, ciddi girişimleri ile sektörün geleceğine ve firmalarına duydukları güveni sergilemişlerdir.

yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder