4.27.2013

FerYapı Türkiye’nin İlk Kampüs Ofis Projesini Hayata Geçiriyor-Yılmaz Parlar

FerYapı Türkiye’nin İlk Kampüs Ofis Projesini Hayata Geçiriyor

FerYapı, Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesini hayata geçiriyor. Kağıthane’de 20 dönüm arazi üzerinde 150 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçen Premier Kampüs Ofis, tüm sosyal olanakları bünyesinde bulunduran konsepti ile

iş dünyasının yeni trendi olacak.

Premier Lig’e taşınmak isteyen yatırımcılar Kağıthane’deki dev projede buluşacak…


Gayrimenkul sektöründe ilkleri gerçekleştirmek, yapılmayanı yaparak sektöre öncülük etmek hedefiyle Nisan 2010’da yola çıkan FerYapı, Kağıthane’deki yeni projesinde de yeni bir konsepte öncülük ediyor. FerYapı Türkiye’nin ilk kampüs ofis projesi olacak Premier Kampüs Ofis’i 26 Nisan 2013 Cuma günü Fourseasons Otel’de düzenlenen basın toplantısı ile tanıttı. Toplantıya FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova’nın yanı sıra Çelikler Limited Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çelik ve projenin mimarı Julien De Smedt ile mimar Bünyamin Derman katıldı.

Türkiye, Dünyanın en değerli şirketlerinin tercih ettiği, çalışanların verim ve motivasyonunu artırmaya yönelik tüm sosyal olanakları bünyesinde bulunduran, iş dünyasının yeni trendi kampüs ofis konsepti ile Kağıthane’de FerYapı imzalı Premier Kampüs Ofis ile tanışıyor. İş dünyasında alıştığınız bölme bölme, kapalı kutu gibi ofislerin yerini şimdi kampüs ofisler alıyor. Dikey binalar yerine, az katlı yatay binalardan oluşan kampüs ofisler, park hissi veren büyük yeşil alanlarda kuruluyor. Premier Kampüs Ofis’i dünyanın en önemli mimarlarından Julien De Smedt tasarladı.


Lansmana Özel Fiyatlar

Toplam 58 bin metrekare satılabilir alanı, 4 bin 200 metrekare kiralanabilir alanı bulunan projenin Mayıs 2015’te teslim edilmesi planlanıyor. 150 milyon lira yatırım değerine sahip projede lansmana özel, ortalama metrekare fiyatı 2 bin 970 dolar seviyesinde bulunuyor.

İş dünyasında yeni Maslak olarak kabul edilen Kağıthane’de 20 dönümlük bir alana kurulan proje, birleştirilebilir modüller sayesinde ister 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler, ister 800 metrekare ile bin metrekare arasında orta boy ofislerden oluşuyor. Ne kadarlık bir alana, nasıl bir ofise ihtiyacınız varsa bunun çözümünü sunan Premier Kampüs Ofis’te kendi lobisine sahip, özel girişli 10 bin metrekarelik genel merkez arayanlar için de çözüm bulunuyor. Projede kat ofisleri kadar en üst katlarda yer alan dubleks ofisler 5 bin 600 metrekarelik terasları ile muhteşem Sadabad manzarasıyla iş yaşamınıza bakışı değiştirecek.

FerYapı, 2. Yılda 5. Gayrimenkul Projesine İmza Attı

Projenin basın toplantısında konuşan FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, sektörde hızlı hareket eden bir şirket olarak 2 yılda 5. projeye başladıklarını açıkladı. Premium Kampüs Ofis projesinin Kağıthane’de 20 dönüm alanda kurulacağını belirten Kumova, İstanbul’un merkezi sayılabilecek bir noktada yer alan arsanın gizli kalmış bir nimet olduğunu söyledi. Kumova, Google gibi dev şirketlerin ancak şehrin dışındaki alanlarda kampüs ofise sahip olabildiğine dikkati çekerek, bu ofis trendini şehir merkezinde yapmanın bir fırsat olduğunu açıkladı. Kumova; “2011 yılında Sadabad Vadisi imara açıldıktan sonra bölge gelişime başladı. Ulaşımı kolay, tünel, metro bağlantıları olan bölgede 2 yıl önce fiyatlar 10 dolar seviyesindeyken bugün 17-18 dolarlar seviyesinde bulunuyor” dedi.

Ramadan Kumova, gelecekte 5 üniversitenin taşınacağı Kağıthane’nin gelecekte konut, eğitim, ofis ve eğlence birimleri ile özel bir alan haline geleceğini belirtti. Soruları da yanıtlayan Ramadan Kumova 40 metrekarelik bir ofisin kira getirisinin bin doları bulacağını, proje tamamlandığı zaman bu rakamın çok daha yukarılarda olacağını açıkladı.

2 Yabancı Fondan Ortaklık Teklifi

Ramadan Kumova, proje öncesinde 2 yabancı yatırım fonunun ortaklık teklifiyle kendilerine geldiğini belirterek “Ancak yeterli finansal gücümüzün olması, projenin kalitesi ve hızlı bir şirket olmamızdan dolayı böyle bir ortaklığa gerek duymadık” dedi.

Projenin mimari detaylarını anlatan Julien De Smedt de Kağıthane’nin böyle bir projeyi geliştirmek için ilginç bir bölge olduğunu vurguladıktan sonra, projede kapalı olmasına rağmen açık hissi veren ofisler tasarladıklarını söyledi. Smedt, Premium Kampüs Ofis projesi ile sektörde kalite çıtasının yükseldiğini vurguladı. Mimar Bünyamin Derman da Premium Kampüs Ofis projesi ile Türkiye’ye bir eser kazandırdıklarına inandığını belirtti.

Arsaya Çok Talip Vardı

Arsa sahibi Çelikler Limited Şti Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Çelik de gayrimenkul sektörüne adım attıkları bu projede, müşteri memnuniyetine odaklı çalışmaları, kalitesi, projelerine gösterdiği özen nedeniyle tercih ettiklerin FerYapı ile çalışmaktan dolayı mutlu olduklarını açıkladı. Çelik “FerYapı ile önceki projelerinde müşteri olarak tanıştık. Yaptıkları işe karşı duydukları özen bizi etkiledi. Arsamızla ilgilenen pek çok firma varken biz arsa sahibi olarak FerYapı’ya teklif sunduk. Varılan noktada kararımızın ne kadar doğru olduğunu görüyoruz” diye konuştu.

Premier Kampüs’ün Sınırsız Olanakları

Premium Kampüs Projesi, cep sineması ve seminer odaları, parti odası ve hobi odaları, toplantı odaları, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi sınırsız olanaklar sunuyor. FerYapı’nın Çelikler Limited Şirketi ile ortak hasılat paylaşımı metodu ile hayata geçirdiği projede büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, cafe ve restoranlara da yer veriliyor.

Premier Kampüs Ofis’te Hayat

6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan’da gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden showroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunurken, Kampüs Bahçe ise Canteen, Fit Stop, Break Room, açık çalışma alanları gibi pek çok sosyal aktivite mekanı ve yeşil alanları ile Premier Kampüs Ofis’te hayatı renklendiriyor.

Büyümek isteyen girişimciye STOK OFİS

Premier Kampüs Ofis, stok ofis alanları ile büyümeyi düşünen ve küçük bir ofise sahip girişimcilerin işini kolaylaştırıyor. Geçici olarak alan ihtiyacı olacak ofis sahipleri, bu alanda masa/alan kiralaması yapabiliyor. Stok ofis alanında, her türlü destek ve hizmet bulunuyor.

FerYapı Hakkında:


2010 yılı Nisan ayında sektörde fark yaratan projelere imza atma hedefiyle yola çıkan FerYapı; farklılaşma, yenilikçilik ve sürdürülebilirlik temelleri üzerine kurulu çalışma anlayışıyla Türkiye’nin ihtiyaç duyduğu dünya standartlarında projeler üretiyor. Sektörün en prestijli projelerini hayata geçirmek için mimari sanatla özgün, modern ve mükemmeliyetçi bir anlayışla projeleri tasarlayıp gelecek nesiller için de kalıcı eserler yaratıyor.

Kuruluşunun ilk yılında itibaren, toplam değeri 200 milyon doları bulan, 300.000m2’lik toplam inşaat alanına yaptığı projeler ile sektöre sağlam temeller atan FerYapı, Türkiye pazarındaki lider şirketlerden biri olmayı hedefliyor. İstanbul’da Kağıthane, Kartal, Basın Ekspres Yolu ve Bomonti gibi yatırım açısından gelecek vaad eden bölgelerde markalı projeler gerçekleştiren FerYapı’nın hayata geçirdiği projeler arasında Türkiye’nin ilk küçük metrekareli, nitelikli A+ ofis konseptine sahip projesi iTower, Basın Ekspres Yolu’nda İstWest, Anadolu Yakası’nın en önemli lokasyonlarından biri olan Kartal’da konumlandırılan Mai Residence ve Merter'de yükselen Parima Residence bulunuyor.

 
yilmazparlar@yahoo.com

1 yorum:

  1. Am xavi Gerad jude, Aiicco inssurance plc bir temsilcisi.
    Size bir kredi ihtiyaci varsa bugün e-posta yoluyla bugün bize ulasin, istediginiz kredi ile size yardimci olabilir:
    (xavigeradloanfirm@yahoo.com)
    Yilbasi kredileri% 3 faiz orani sadece avelable vardir. Ciddi basvuran, ancak daha fazla bilgi için irtibata geçiniz. Biz renging krediler
    sunuyoruz
    3000 sadece US $ Euro ve pound 50,000.000 için.
    Biz dahil kredi her türlü teklif
    Bireysel krediler:
    Isletme Kredileri:
    Ögrenci Kredileri:
    Insaati krediler:
    Ev kredileri:
    Is expandsion krediler:
    Borç konsolidasyonu kredi:
    Biz hizli ve dinamik test edilmis ve güvenilir bulunmaktadir.
    Daha fazla bilgi için (xavigeradloanfirm@yahoo.com): E-posta Iletisim.

    Sr Gerad jude görüyoruz.

    YanıtlaSil