7.16.2012

Golden Beauty of Turkey yarışması-Haber Yılmaz Parlar



GOLDEN BEAUTY OF TURKEY 2012

Golden Beauty of Turkey yarışması, Türkiye’nin en iyi manken ve modellerini seçmek için düzenlenmekte olan Türkiye’nin en prestijli güzellik yarışması olmak adına yola çıkmıştır
Golden Beauty of Turkey yarışmasında derece ve ödül alan yarışmacılar, birbirinden değerli jüri üyelerinin de değerlendireceği yurt içi ve yurt dışı defilelerde de yer alacaklar.
Golden Beauty of Turkey yarışmasına katılan adaylar daha sonra defile ve podyumların aranan yüzleri haline gelmektedir. Adaylar, sunucu ve oyunculuk yaparak Türkiye’nin birçok ünlü yüzünden biri olmaktadır. Yarışmacılar bay-bayan Golden Beauty of Turkey finaline katılmaya hak kazanan yarışmacılar, değerli jüri üyeleri tarafından değerlendirilip gala gecesinde canlı yayın yapılacağı bu gecede, Golden Beauty of Turkey yarışmasında Türkiye’ de yeni yüzler kazandırmak amacıyla böyle bir platform başlatmaktadır. Hedefimiz , bunu her sene geleneksel hale getirmek ve Türkiye’ de belli bir marka olmaktır.
Moda, dizi,sinema,podyum, gazete ve magazin dünyasının takip edeceğini hedeflediğimiz bu yarışmada, televizyon camiasının en önem verdiği yarışmalarından biri haline getirmektir.
Kendi alanlarında profesyonel ve birbirinden değerli jüri üyelerinin katıldığı F-D Medya organizatörü Erhan AKÇAY’ın kurucusu olduğu Golden Beauty of Turkey yarışması , her geçen yıl bizlere Türkiye’nin en iyi modellerini sunmaya devam edecektir.
Profesyonel model ve ajansların aranan yüzü olmak için bu yıl ilki olacak Golden Beauty of Turkey yarışması, siz katılımcılara kariyeriniz için önemli bir adımdır.

F-D MEDYA HAKKINDA

2011 yılında kurulan Yönetim Kurulu Başkanı Fethi DEMİRKOL yönetimindeki F-D Medya, tecrübeli,yaratıcı ve amatör ruha sahip uzman kadrosuyla, 1. yılında da başlangıçta kendine ilke edindiği hızlı ve hatasız aynı zamanda yaratıcı hizmet, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve sunduğu hizmeti doğru fiyatlama anlayışından taviz vermeden sektöründeki öncülüğüne devam etmektedir
Tamamen kurumsal yapılanma ile hizmet veren F-D medya ; ekip ruhunu benimseyerek, şahıslarla özdeşleşmeden, bir ismin arkasında kalmak, onların referansları ile markalaşmak yerine kendi markasının yaratmıştır.
Türkiye’nin en seçkin reklam, prodüksiyon, ve tekstil şirketlerine hizmet veren F-D Medya; reklam filmleri,diziler TV programları ve tanıtım filmleri gibi prodüksiyonlara manken, foto model, oyuncu, hostes vb gibi yeteneklerin temin etmektedir. Defile, ekspozisyon,açılış vb gibi medyada geniş yer bulan organizasyonlara da yer alan tanınmış bir çok markanın sezon kataloglarının çekiminden başkasına kadar olan süreci profesyonelce yönetmektedir. Ayrıca dünyanın önde gelen bir çok model ajansı ile kontak halinde olan F-D medya direct models ve model management alanlarda da kendisinden söz etmektedir.
F-D medya insan kayanağını bünyesinde tutmak için, dikte edilmiş sert sözleşmeler yerine ‘’ kazandır-kazan ’’ politikasıyla hareket etmekte ve kişilere yeteneklerine uygun hareket etmekte ve kişilere yeteneklerine uygun eğitimler vererek nitelikli insan kaynağı portföyünü arttırmaktadır.

BAYAN FİNALİSTLER
Aysel Demirpolat Antalya
2. Hilal Tosun İstanbul
3. Nurcan Ertekin Bodrum
4.Fatma Elif Ozun Avusturalya
5. Damla Okuklu İzmir
6. Mine Aktay Ankara
7. Meryem Çelik İstanbul
8. Ezgi Somuncu İstanbul
9. Damla Kandemir İstanbul
10 Esra Engin İstanbul
11 Songül Örsavaş İstanbul
12 Dilan Polat Adana
13 Yasemin Sümer İstanbul
14 Sevcan Tunç İstanbul
15 Gizem Geçit İstanbul
16 Burcu İspirli İstanbul
17 Fide Birol Ankara
18 Yagmur Okuklu İzmir

Yedek Finalistler
1. Betül Sekmen İstanbul
2. Dilek Metin Almanya

Bay Finalistler

1 Erol Çetin Bursa
2 Mert Yanardağ Aydın
3 Ömer Faruk Özçıtak İstanbul
4 Yunus Emre Ekşi İstanbul
5 Murat Özbek İstanbul
6 Doğancan Aydın Tekirdağ
7 Okan Aygün İzmir
8 Berkay Çarık İzmir
9 Mete Deran Adana
10 Kadir Yoldadurmaz Kocaeli
11 Okan Koç İstanbul
12 Ufuk Gölcük Bursa
13 Murat Demirci İstanbul
14 Bekir Aşık Ankara
15 Doğacan Kelekci İstanbul
16 Ertunç Demirci Ankara
17 Selçuk Artan İstanbul
18 Kadir İskenderoğlu İstanbul

Yedek Finalistler

1. Semih Söyler Bursa
2.Mehmet Aris İstanbul


yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder