3.28.2012

Acar Group, Kırtasiye&Ofis 2012 Fuarı’na katılıyor-Yılmaz Parlar

Acar Group, Kırtasiye&Ofis 2012 Fuarı’na katılıyor

Matbaa, promosyon, kırtasiye sektörlerinde faaliyet gösteren Acar Group, 14 ile 18 Mart tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi (Cnrexpo)’da düzenlenen 18.Uluslararası İstanbul Kırtasiye, Kağıt, Okul ve Ofis Ürünleri 2012 Fuarı’na katılıyor.
Fuar sırasında Acar Group tarafından, dünyanın 3 defter markasından biri olan Arwey fonksiyonel, dünyanın ilk çevreci defter markası NoteEco ve dünyanın bayanlara yönelik ilk şık defter koleksiyonu LaVorte, fuarın yerli ve yabancı ziyaretçilerine tanıtılmaya devam 
ediyor.
Ülkemizin yanı sıra, Avrupa ve Ortadoğu ülkelerinden 250’den fazla firmanın katılımcı olacağı fuarı, 10 bini aşkın profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor.  
45 ülkeye ihracat yapıyoruz
                                                                                            
Sahip oldukları 32 yıllık bilgi birikimi ve tecrübeyle, 45’e yakın ülkeye ihracat yaptıklarını ifade eden Acar Group Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Acar, ülkemizin yanı sıra, ihracat yaptıkları pazarlardaki etkinliği arttırırken, yeni pazarlara açılmaya devam ettiklerini kaydetti.  
Acar’ın markaları olan ‘Arwey, NoteEco ve LaVorte’ye dünyanın dört bir yanından talep olduğunu anlatan Zekeriya Acar, şunları söyledi:
“Almanya’dan Japonya’ya, Brezilya’dan Rusya’ya kadar dünyanın dört bir yanına yaptığımız ihracatımızın altında, 32 yılın bilgi birikimi ve yeniliklerin öncüsü olmamız yatıyor. Son yıllarda, önceliklerimiz arasına aldığımız markalaşma yolunda yaptığımız çalışmalar ile de, sektörümüzün dünya genelindeki tüm fuarlarına katılıyoruz. Dünyanın birçok ülkesinde, zincir mağazalar ve kitap evleriyle görüşüyoruz. Markalarımız, ülkemizin yanı sıra, uluslararası zincir mağazalardaki yerini almaya başlamıştır” diye konuştu.
Bu yılın sonunda, 3 bin 500 satış noktası planlanıyor

Bu yılın sonunda, yurtiçi ve yurtdışında 3 bin 500 satış noktasına ulaşmayı planladıklarını anlatan Acar Group Markalar Direktörü Faruk Acar, “Şu an markalarımız, yurtiçi ve yurtdışında 3 bine yakın satış noktasında tüketiciyle buluşuyor. Bu yılın sonunda, Avrupa ülkeleri, Ortadoğu, Türki Cumhuriyetler, Rusya ve Amerika başta olmak üzere, dünya genelinde 3 bin 500’e yakın satış noktasına ulaşacağız” dedi.
Dünyanın 3 defter markasından biri olan ‘Arwey’i, hemen hemen dünyanın her köşesinde sattıklarını kaydeden Faruk Acar, “Arwey fonksiyonel defter koleksiyonu ile Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya ve İspanya başta olmak üzere Avrupa ülkeleri, Orta Doğu ülkeleri, Türki Cumhuriyetler, Rusya gibi birçok pazarda çok iyi bir noktadayız. Çevreye duyarlı ve geri dönüşümlü NoteEco koleksiyonumuz da satış noktalarındaki yerini alıyor. Özetle, bir dünya markası olmak için çıktığımız ihracat yolculuğumuzda, başarılı ve emin adımlarla ilerliyoruz” şeklinde konuştu.
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder