6.06.2012

MAN’ın yeni yıldızı TGS EfficentLine standartları değiştiriyor-Yılmaz Parlar




MAN’ın yeni yıldızı TGS EfficentLine standartları değiştiriyor


MAN ağır ticari araçlar ailesine yeni katılan TGS EfficentLine ilk kez tanıtıldı. Uzun yol taşımacılığı ve verimlilikte standartları yeniden belirleyen MAN’ın yeni yıldızı TGS EfficentLine, çevreci özelliğinin yanı sıra, 150.000km'de, 18.000 litreye kadar dizel tasarrufu sağlıyor. Optimum aerodinamik yapıda tasarlanan TGS EfficentLine, hava basıncı yönetimi, gündüz farı ve yeni nesil Intarder gibi özellikleriyle de enerji tasarrufunun öncüsü konumunda.

MAN’ın yeni yıldızı TGS EfficentLine için İstanbul Refresh The Venue’de düzenlenen tanıtım toplantısına, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO'su K. Tuncay Bekiroğlu, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Satış ve Pazarlama Direktörü D. Eren Gündüz ile çok sayıda davetli katıldı.

Toplantıda konuşan MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO'su K. Tuncay Bekiroğlu, yeni TGS EfficentLine çekicilerin sektörde standartları yeniden belirlediğini ifade etti. Bekiroğlu konuşmasında, yakıt tasarrufu ve çevreci özellikleri ile öne çıkan TGS EfficentLine çekicilerin uluslararası nakliyecilerin beklentilerine en üst düzeyde cevap verirken, yurtiçi taşımacılık pazarından önemli derecede pay alacağına inandıklarını ifade etti. MAN TGS EfficientLine çekicilere, MAN Finance avantajları ile çok cazip koşullarda sahip olmanın mümkün olacağını da belirten MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. CEO'su K. Tuncay Bekiroğlu, “Türkiye pazarına giren TGS EfficientLine sektörün öncelikli tercihi olacaktır. Satış ve satış sonrası hizmetlerde MAN kalitesini tercih ederek yatırımlarına MAN ile devam edecek müşterileri için MAN Finance cazip avantajlar sunmaktadır” dedi.

MAN TGS EfficientLine’ın çevreci ve teknik özellikleri;

Aerodinamik yapıda, en yüksek konfor ve güvenlik tasarımı ile üretileni TGS EfficentLine çekicilerde yakıt tüketimini yüzde 3 azaltan aerodinamik özelliği bulunmaktadır. Euro 5 Modern Common Rail Diesel Motorları daha az yakıt tüketerek daha fazla randıman üretebilmekte ve daha uzun bir ekonomik ömür sunmaktadır. TGS EfficentLine çekicilerde MAN Euro 5’in sınır değerlerini yakalayabilmek için, teknik mükemmelliği, müşterilere yönelik ekonomik avantajlar ile birleştiren yaratıcı egzoz sistemleri geliştirmiştir.

MAN TGS EfficientLine

- Daima verimli: Maksimum ekonomi ve maksimum çevreci koruma
- Daha az yakıt tüketimi - daha düşük TCO (Toplam operasyon maliyeti)
- Her 100 km'de 3 litreye kadar akaryakıt tasarrufu
- Daha düşük CO2 emisyonu
- 150.000 km'de, 18.000 litre'ye kadar akaryakıt tasarrufu
- MAN TipMatic (Otomatik şanzıman)
- ESP (Elektronik stabilite programı)
- TPM (Lastik basınç görüntüleme sistemi) (eğer lastik basıncı optimum ayarın 2 bar altındaysa, 100 km'de 0.2 litreye kadar yakıt tasarrufunu arttırabilir.)
- Hava basıncı yönetimi
- Enerji lastiği (daha az deformasyon)
- 85 km/h'e kadar hız sınırlaması
- 120A dinamo (%4 daha yüksek verimlilik seviyesi)
- Hafif ekipman (500 kg'ye kadar yük artışı)
yilmazparlar@yahoo.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder